Mijn 3 best gelezen blogs van 2018

Normaal gesproken plaats ik zo'n 'best of' lijstje aan het einde van het jaar, maar door de drukte en de info-overload tijdens de december maand doe ik het gewoon nu. Januari is de ideale maand voor een frisse start, terugkijken op het voorgaande jaar, zien wat je bereikt en gedaan hebt, een mooi moment om even stil te staan. Dus hierbij jullie favorieten, mijn best gelezen blogartikelen van 2018. 

1. Binnenkijken op de Zweedse Funda

selinesteba.com - stadshem-2jpg.jpg

Binnenkijken blijft een fijne bezigheid, dat bewijst deze post maar weer eens. Kun jij ook zo genieten van een rondje Funda? Dan moet je zeker even een kijkje nemen op het Zweedse Stadshem. Hier zijn praktisch alle huizen die te koop staan prachtig ingericht én gestyled. Misschien niet altijd even realistisch, maar wel heel leuk om naar te kijken. Daarbij, een beetje Zweedse inspiratie is nooit weg toch?

Klik hier om binnen te gluren

2. Nooit meer bang om te behangen

selinesteba.com - super-fresco-easy-graham-and-brownjpg.jpg

Ondertussen is de overloop alweer toe aan en nieuw behangetje, maar dat mag de pret niet drukken. Het artikel wat ik schreef over mijn eerste keer behangen scoorde hoog en blijft favoriet. Misschien omdat het écht een gevalletje van kleine moeite groots resultaat was. 

Ook zin in een (nieuw) behangetje? Lees hier hoe ik te werk ging

3. Verschillende houtsoorten combineren, zo doe je dat

selinesteba.com - hout-in-de-mix-hollandsche-vloeren01jpg.jpg

Ik blijf er vragen over krijgen: hoe combineer ik mijn houten vloer met andere houten meubels en accessoires? Het kan best lastig zijn, maar door rekening te houden met een paar gouden regels kun je eigenlijk heel veel kanten op. 

Ga jij ook mixen met hout? Lees hier waar je op moet letten.

Gerelateerde artikelen:

- Dit zijn mijn 3 best gelezen blogs van 2017

- Mijn best gelezen blogs van 2016

- Mijn 3 best gelezen blogposts van 2015


Ik hoor graag wat je ervan vindt

Let op, ik krijg alleen een melding van je reactie als je mij in je bericht tagged met @seline steba.