Dit zijn mijn 3 best gelezen blogs van 2017

We kunnen er niet omheen, het jaar 2017 is nu toch echt bijna op z'n einde. Een bewogen jaar voor mij op persoonlijk gebied: de start was namelijk bikkelhard, mijn gezin wat uit elkaar viel, veel tranen, boosheid en verdriet. Maar het was ook het jaar waarin ik mezelf beter leerde kennen, ontdekte dat ik veel sterker ben dan dat ik dacht, heel veel toffe samenwerkingen deed, 9 maanden gescheiden woonde van mijn grote liefde én deze liefde uiteindelijk ook weer terug vond. Wat vliegt zo'n jaar om, de hoogste tijd om terug te blikken, op blog-niveau dan. Want dit waren volgens jullie (én Google Analytics) mijn leukste, mooiste en beste blogposts van afgelopen jaar. Even klikken op de titel om het complete bericht terug te lezen en te zien. Dank voor jullie bezoeken, de positieve woorden,  mooie reacties en lieve berichtjes. Hele fijne kerst, een gezellige jaarwisseling en heel graag tot in 2018.

1. Mijn muurkleur | 4 x anders binnen een jaar

selinesteba.com - img-5254

Al twee jaar op rij jullie favoriet! Inmiddels zit geen van deze kleuren meer op mijn muur én is mijn woonkamer compleet anders (zie mijn Instagram feed voor de huidige situatie), maar afwisseling blijft leuk. En dat vonden jullie blijkbaar ook. 

Lees de complete blog hier terug

2. In 4 stappen een nieuw toilet zonder budget

selinesteba.com - Toilet makeover Seline Steba.jpg

Nieuw in deze lijst is mijn toilet makeover. Met een heel klein budget maakte ik van het ouderwetse roze geheel een frisse en gezellige plek. In 4 simpele stappen, leuk klusje voor in de kerstvakantie!? 

Lees de complete blog hier terug

3. Rondje door mijn huis | De woonkamer

selinesteba.com - Rondje door mijn huis - Seline Steba.jpg

Het blijft leuk, binnenkijken bij anderen thuis. Wisten jullie dat de rubriek 'binnenkijken' in de woonbladen door lezers als eerste wordt bekeken als ze hun magazine op de mat vinden? (inside information van een ex-tijdschrift medewerker). Jullie kijken ook nog steeds graag binnen bij mij en dan vergeten we voor het gemak even dat mijn interieur er alweer helemaal anders uitziet. Lekker blijven gluren en ideeën opdoen, doe ik ook.

Lees de complete blog hier terug


Ik hoor graag wat je ervan vindt

Let op, ik krijg alleen een melding van je reactie als je mij in je bericht tagged met @seline steba.