Over mij

Interieur, het is altijd al een passie van me geweest. Op jonge leeftijd mijn kamertje veranderen, altijd in de weer met kleuren en accessoires, maar ook voor de tijdschriften had ik als klein meisje al een fascinatie.
Het was bij mijn ouders op zolder waar ik al vroeg blaadjes aan elkaar zat te plakken. Buren werden geïnterviewd, katernen gevouwen, ook de bijbehorende illustraties maakte ik zelf. Een bladenmaker in de dop, zoals later bleek.

Mijn studie Media Informatie en Communicatie was een logisch vervolg op mijn liefde voor papier. Na mijn afstuderen kon ik direct aan de slag als tekstredacteur bij het woonblad Ariadne at home, een droombaan. Zeven jaar lang heb ik hier met hartstocht en plezier gewerkt. Helaas kwam daar eind 2015 een eind aan, toen de uitgeverij besloot het blad in België uit te gaan brengen. Benieuwd naar hoe ik dit ervaren heb? Ik schreef er een blogpost over. 

In 2014 begon ik dit blog, omdat ik naast het schrijven van teksten ook iets wilde doen met mijn liefde voor styling en mooie sfeerbeelden. Voor mij is het een uitlaatklep en meteen een mooi online dagboek. Heerlijk om zo nu en dan even doorheen te 'bladeren'.

Inmiddels werk ik als freelance schrijver voor verschillende bladen, waaronder de tijdschriften vtwonen en Libelle, maak en vertaal ik Engelse teksten voor binnenkijkers, schrijf ik productteksten voor websites en catalogi en heb ik een kaarten-en posterlijn met illustraties van mijn hand die je in mijn eigen online shop kunt bestellen. Daarnaast deel ik interieurtips en -inspiratie uit mijn huis via mijn Instagram account, hier vind je (bijna) iedere dag een nieuwe foto. 

Hoewel ik de meeste blogposts in en om mijn eigen huis fotografeer, is het soms lastig te zien hoe ik precies woon. Even lekker ongegeneerd binnengluren kan: bekijk hier de binnekijker die vtwonen opnam in mijn huis.

Ben je geïnteresseerd in samenwerken, wil je foto's gebruiken of heb je een vraag? Laat het me weten via info@selinesteba.com.

Je kunt me ook volgen op Pinterest, Instagram, Facebook Bloglovin' en Twitter.

Liefs, Seline