Mijn 3 best gelezen blogposts van 2015

Het is de laatste week van het jaar en wat komen we overal tegen? Juist: lijstjes. Het nieuws jaaroverzicht, de beste grappen van 2015, de 10 best bekeken Youtube filmpjes ... ik luister as we speak zelfs naar de Top 2000 op Radio 2, heerlijk. We kunnen er niet omheen, al tikt de thermometer buiten de 14 graden aan, het jaar 2015 is toch echt bijna voorbij. Tijd om terug te blikken... en ik doe dat met mijn 3 bestgelezen blogposts van afgelopen jaar. Dit waren volgens jullie (en Google Analytics) mijn leukste, mooiste en beste posts. Dank voor het lezen, de positieve woorden en mooie reacties. Een gezellige Oud & Nieuw en heel graag tot in het nieuwe jaar.

1. En dan stopt het opeens bij Ariadne at Home 

Tja, het bericht waarbij mij wereld even op zijn kop kwam te staan. Op de zondag na 'het nieuws' op papier gezet... om het van me af te schrijven. Puur mijn gevoel, hoe ik de dag had ervaren, onderdeel van de verwerking. Uiteindelijk de beslissing om het toch online te zetten. De stroom aan reacties die dat los maakte, ongelooflijk! Fijn, ontroerend en zo bijzonder. Ik krijg het nog regelmatig te horen: jij schreef toch die blogpost? Daarom met stip op nummer 1, geen leuk bericht, maar wel een hele belangrijke. Een groot deel van mijn leven. Ook dat sluit ik in 2015 af ... met een lach en een traan. Maar met heel veel zin in alle mooie dingen die 2016 me (vast en zeker) gaat brengen. 

2. Rondje door mijn huis | De Woonkamer

selinesteba.com - Timzowood Living kast, woonkamer Seline Steba

In tijdschriften is binnenkijken vaak de favoriete rubriek. En ik moet eerlijk toegeven, zelf vind ik het ook heerlijk bij anderen binnen te gluren. En jullie blijkbaar ook, want even spieken in mijn woonkamer sloegen jullie niet af. Grappig, want inmiddels is de boel alweer zo'n 5 keer omgegooid, die nieuwe indeling kun je hier bekijken. Voor 2016 zet ik er weer wat op de planning, rondjes door mijn huis. Is er nog een ruimte die jullie graag willen zien? 

3. Bosdieren kaartensets 

selinesteba.com - seline steba kaartenset.JPG

Een grote en spannende stap voor mij in 2015: mijn tekeningen gedrukt op kaarten. Wat werden ze geweldig leuk ontvangen! Jullie sloten konijn, vos, wasbeer, eekhoorn, uil en hert direct in jullie hart. De bestellingen stroomden binnen, vooral na mijn giveaway in vtwonen. Ik heb zelfs nog kaarten bij laten drukken. Zo bijzonder dat mijn tekeningen nu verstuurd worden of bij mensen in de woon- slaap- of kinderkamer hangen. Houd mijn blog in het nieuwe jaar ook goed in de gaten, want ook voor 2016 heb ik weer nieuwe ontwerpen in petto. 


Ik hoor graag wat je ervan vindt

Let op, ik krijg alleen een melding van je reactie als je mij in je bericht tagged met @seline steba.