Oneindig kaarslicht en nooit meer cadeaustress

Ja hoor, het is weer december en dat betekent lootjes trekken, Sint vieren, surprises maken, recepten bedenken, tafels dekken, boodschappen doen, een kerstboom uitzoeken en cadeautjes kopen... is dat laatste voor jou ook altijd een reden tot stress? Ik heb een hele fijne tip waarmee je voor elk type het perfecte presentje vindt, of het net als ik lekker zelf houdt. (in samenwerking met fonQ)

selinesteba.com - fonQ_Klevering05.jpeg

Me, myself and I

Onderaan deze post vertel ik je meer over de handige cadeautool, maar ik moest 'm natuurlijk wel eerst zelf uitproberen om te oordelen of 'ie wel echt zou werken. In dit geval was degene voor wie ik een cadeautje zocht MEZELF. Tja, wie kent mij nou het beste? En je wilt toch goed kunnen beoordelen of zo'n cadeau uiteindelijk wel echt passend is en niet stiekem in de kast verdwijnt.

Komt geen einde aan

Ik ben een echte kaarsenverslinder, dinerkaarsen, stompkaarsen en waxinelichtjes zijn in dit huis niet veilig. Of het nu winter of zomer is: een kaarsje is wat mijn betreft altijd gezellig. Ik was dus wel te porren voor deze waxinelichthouder van &k amsterdam. Want met weinig input (welgeteld 3 theelichtjes) krijg je van dit slimme ontwerp heel veel terug. Oneindig veel eigenlijk. Met het spiegelende glas is het namelijk net of je een lange rij aan kaarsjes hebt staan, er komt geen einde aan. 

selinesteba.com - fonQ_Klevering04.jpeg

Feestelijk

En alsof al die lichtjes nog niet sfeervol genoeg zijn, doet het goud gekleurde glas daar nog een schepje bovenop. Het zorgt voor zacht en warm licht en het past ook nog eens heel goed bij het feestseizoen. De voet is van licht hout en gaat goed samen met het hout van mijn eettafel. Een opvallend item en dat is precies waar het Nederlandse merk &k amsterdam voor staat. Dutch Design met een twist, zoals ze zelf zeggen. Moderne ontwerpen met klassieke details en soms een toefje humor, creatieve items die net even anders zijn. 

selinesteba.com - fonQ_Klevering03.jpeg

Maak het bont

Een mooi cadeautje dus, en voor een bedrag van € 29,95 best vriendelijk geprijsd, kun je nog eens iemand mee verrassen toch? Niet zo van het goud? De waxinelichthouder is er ook met zwart glas en een donkere voet. Ook wat vorm betreft valt er nog wat te kiezen, ga voor een uitvoering met plek voor 4 kaarsjes of maak het echt bont met de houder geschikt voor 5 kaarsjes. 

selinesteba.com - fonQ_Klevering01.jpeg

Zoek en gij zult vinden 

Ieder jaar lijken de dagen zo vlak voor de feestdagen nét een tandje sneller te gaan. Zodat wanneer kerstavond bijna daar is de cadeaustress pas echt toeslaat. Last minute shoppen is al niet mijn ding en al helemaal niet voor iemand die (voor mijn gevoel) alles al heeft. Ik nam de proef op de som en probeerde de fonQ Cadeauzoeker uit. Hiermee vind je voor iedereen een geschikt presentje, wat voor type dan ook. Het enige wat je hoeft te doen is aanvinken of het cadeau voor hem of haar is, welk budget je voor ogen hebt en wat voor type de ontvanger is. Je kunt kiezen uit een heleboel verschillende voorbeelden zoals 'De Bourgondiër', 'De Fashionista', 'De Golddigger' (die vond ik heel grappig) of 'De Woonstylist'. Aan de hand van deze keuze stelt de Cadeauzoeker een lijst met bijpassende cadeaus samen en is het enige wat jij nog hoeft te doen klikken en kopen. Je kunt bij het afrekenen trouwens ook nog kiezen voor een origineel cadeaupapiertje en zelfs een kaart. Is het product op voorraad dan wordt het in de meeste gevallen de volgende dag al thuis afgeleverd en kun je iemand dus mooi op tijd verrassen.

Ik ben benieuwd naar jou ervaringen met de Cadeauzoeker. Alvast heel veel plezier met geven. 

Voor dit artikel ging ik een samenwerking aan met fonQ, de waxinelichthouder was onderdeel van deze samenwerking. Als ik een product review op mijn blog spreekt het mij aan en sta ik hier volledig achter. Mijn menig hierover is dan ook altijd 100% eerlijk.

Gerelateerde artikelen:

- Zo mix ik de Scandinavische en bohemien woonstijl

- Dit is mijn nieuste HAY aanwinst

- Budget stylen: 3 ideeën met een stoel

 


Ik hoor graag wat je ervan vindt

Let op, ik krijg alleen een melding van je reactie als je mij in je bericht tagged met @seline steba.