Woonbeurs Amsterdam | Ariadne at Home

Hoera, oktober woonmaand is weer begonnen! Woonmerken presenteren hun nieuwste collecties, de woonbladen puilen (extra) uit van de wooninspiratie en voor mij persoonlijk staat het begin van deze maand in het teken van de Woonbeurs Amsterdam! Want iedereen die mij al wat langer volgt weet inmiddels dat ik werk voor het mooie tijdschrift Ariadne at Home. En ook dit jaar zijn wij vertegenwoordigd op de beurs met een prachtig paviljoen vol ideeën en mooie hoekjes. Maandelang was styliste Marlies Does bezig met de voorbereidingen, dagenlang werd er door de redactie keihard geklust, maar het eindresultaat mag er zijn! Hierbij alvast een klein tipje van de sluier ... Maar zelf ervaren en zien is natuurlijk het allerleukste. Je kunt nog een bezoek brengen aan de Woonbeurs Amsterdam t/m zondag 5 oktober. 

selinesteba.com - img-7809

2014 staat in het teken van groen, want planten worden steeds vaker ingezet als decoratie in huis. Kleine blaadjes, zachte vormen, op ongebruikelijke plaatsen (zoals in de lades van een kast). Mooi in combinatie met groen glas, botanische schoolprenten en terra potjes. 

selinesteba.com - img-7778

Leuk idee: stoffen zakjes voor rijst, meel en granen. Bestempeld en dichtgebonden met ruw touw mooi als decoratie in de keuken. 

selinesteba.com - img-7779

Styinghoekje in de keuken. Decoratief: een bergje bloem in een houten schaal. 

selinesteba.com - img-7817

Ik denk dat menig serviesliefhebber dit wel herkent: waar laat ik mijn schaaltjes, glazen, kopjes en borden? In een stoere stellingkast! We zien het steeds meer in de keuken, en in deze witte variant komen de pastelkleurige stuks nog beter tot hun recht!  

selinesteba.com - img-7818

Wat een te gek idee! Een persoonlijk washokje in de linnenkast. Leuk voor in een ruime badkamer. 

selinesteba.com - img-7811

Deze tegeltjes liet Marlies maken van steenstrips. Per drie stuks werden ze vastgezet op vierkante tegels. Een bijzonder effect en één van mijn persoonlijke favorieten! 

selinesteba.com - img-7812

Bijzonder, deze lamp van witgeschilderde kwasten. Bekijk de volledige lamp in ons paviljoen op de Woonbeurs. 

selinesteba.com - img-7814

Styliste Fleur Spronk stylede één van haar producties uit het oktobernummer (nu te koop in de winkel) bijna één op één na in het paviljoen. 

selinesteba.com - img-7815

Keukenrekje wordt inpakstation.

selinesteba.com - img-7816

Ook te zien: een flexibel opbergidee voor de mooiste stationary. 

selinesteba.com - img-7813

Ook aan de kids is gedacht: in onze tent een minitentje voor de kleintjes ... mét kroonluchtertje in de nok! 

selinesteba.com - img-7820

En ook ik mocht mijn persoonlijke handschrift aan het paviljoen toevoegen met deze illustraties! 

selinesteba.com - img-7819

Originele wandversieringen: stoffen zakken met losse bloemen erin en een vloerkleed aan de wand! 

Ik hoop dat ik jullie heb kunnen inspireren om ook een bezoek te brengen aan ons Ariadne at Home paviljoen en de rest van de Woonbeurs Amsterdam, want in het echt is het nóg mooier! Ik ben in ieder geval heel trots op het eindresultaat en vind ons paviljoen het perfecte visitekaartje voor Ariadne at Home. Wil je trouwens weten waar de producten op de foto's vandaan komen? Op de website van Ariadne at Home vind je de complete creditlijsten! 

De Woonbeurs Amsterdam is nog te bezoeken t/m zondag 5 oktober. Kaartjes bestel je via www.woonbeurs.nl, hier vind je ook meteen alle informatie. 


Ik hoor graag wat je ervan vindt

Let op, ik krijg alleen een melding van je reactie als je mij in je bericht tagged met @seline steba.