WIN | Twig Leaves decoratie van Jurianne Matter

Ik wil het met jullie hebben over papier. En dan bedoel ik niet een wit velletje A4 papier. Nee... papierkunst. En dat is hip and happening. Free printables, uitknipvellen in tijdschriften, wat zeg ik: hele doe het zelf papierboeken liggen er in het schap. Met uitknipbare labels, kaarten en inpakpapier. Ook in de woonwereld is papier een steeds grotere rol gaan spelen. En als we het dan over dé papierkunstenaar van Nederland hebben dan is dat zonder twijfel Jurianne Matter. Al jaren maakt zij de mooiste papierbloemen, pop-up kaarten (en posters), wensbootjes en kerstengeltjes. Ik ben al heel lang groot fan, heb zelfs haar pop-up boomkaartjes als trouwuitnodiging gebruikt op mijn bruiloft 5 jaar geleden. En nu heeft ze dus een te gek nieuw product waar ik 3 setjes van mag weggeven! (Deze winactie is inmiddels gesloten). 

selinesteba.com - Twig leaves Jurianne Matter.JPG

De ontwerpen van Jurianne zijn basic, maar altijd met een twist. Zo'n fijne je ne sais quoi sfeer, waavan je niet precies weet wat het is, maar dat het goed is weet je wél. Ook zo knap: de designs lijken zo simpel, maar dat zijn ze niet. Jurianne gaat altijd met uiterste precisie te werk en heeft een vaste manier van werken wat meestal bestaat uit het maken van een moodboard, zoeken naar catchy productnamen, kleurenschema's bedenken en heel veel tekenen, knippen, vouwen en proberen. Meestal dan ... want Twig Leaves is het eerste ontwerp wat spontaan ontstond. Zonder moodboard, kleurenschema's en denkprocessen. Het was er en het was goed. 

selinesteba.com - Twig leaves Jurianne Matter.JPG

Het principe is even simpel als sfeervol: in een paar minuten tover je het zwarte ijzerdraad en de zwarte pop-up blaadjes uit het pakketje om tot een grafiche krans of slinger. De blaadjes zijn al voorgestanst en ook de gleufjes voor het ijzerdraad zitten er al in. Kwestie van rijgen naar eigen inzicht dus. 

selinesteba.com - Twig leaves Jurianne Matter.JPG

En dan is het alleen nog bedenken wat je er mee gaat doen. Er zitten voldoende blaadjes en ijzerdraad in voor een krans én een slinger, dus kiezen hoeft niet. Ik maakte een krans voor aan de wand, tijdens de feestdagen stop ik er nog wat bessentakjes of eucalyptus tussen. De slinger is mooi zoals 'ie is, maar ik zie 'm in de kerstperiode extra schitteren met een fijn snoer lichtjes ertussen. Ook leuk: gebruik de slinger als tafeldecoratie op een feestelijk gedekte kersttafel. 

selinesteba.com - Twig leaves Jurianne Matter.JPG

selinesteba.com - Twig leaves Jurianne Matter.JPG

Twig Leaves

Ik mocht namens Jurianne 3 x een setje Twig Leaves t.w.v. € 9,50 per stuk weggeven. Inmiddels is deze winactie gesloten. De winnaars zijn bekend gemaakt via Instagram. 

Niet gewonnen, maar wel zo'n setje papieren decoratie? Je hebt al een pakketje Twig Leaves voor € 9,50.

En behalve dat Jurianne een heerlijke shop heeft, schrijft ze ook regelmatig inspirerende blogs, een kijkje waard dus. 

Bedankt voor het meedoen! De winnaars zijn inmiddels persoonlijk op de hoogte gesteld. 

 


Ik hoor graag wat je ervan vindt

Let op, ik krijg alleen een melding van je reactie als je mij in je bericht tagged met @seline steba.