Wie jarig is trakteert | winnen deel 3 (deze winactie is gesloten)

Ik had het beloofd, deze feestweek ter ere van mijn tweede blogverjaardag zou ik afsluiten met een hele mooie winactie. Ik hoop dat jullie net zo enthousiast zijn als ik, want ik mag in samenwerking met fonQ.nl deze prachtige HAY J77 design stoel in naturel uitvoering weggeven. Een stoel die bij mij persoonlijk ook hoog op de wensenlijst staat. Ik ben dan ook heel trots dat ik één van jullie komend weekend blij mag maken met deze prijs. 

selinesteba.com - hay-j77-stoel sfeer.jpg

Dat de jaren '50 en '60 inspiratiebron waren voor de ontwerpers van HAY is wel te zien. Of het nu een kussen of bank is, in alle producten is deze tijdsperiode subtiel verwerkt. Bij de J77 stoel zien we het aan de slanke pootjes en de spijlenrugleuning. De naturel uitvoering geeft de stoel daarnaast ook een toefje Scandinavië mee. Past in ieder interieur! 

selinesteba.com - hay-j77-stoel.jpg

What you see is what you get, dat is deze stoel ten voeten uit. Het luchtige ontwerp, de natuurlijke kleur, de slanke vormen ... de ideale stoel voor aan de eettafel (want is perfect te mixen met alle stijlen en kleuren!), maar ook een leuk model voor op de kinderkamer of als extra zitplek in de woonkamer. 

Hoe maak je kans op deze stoel? Zo doe je mee:

1. VIA DIT BLOG: , dit doe je door op de homepage op het envelopje rechtsbovenin te klikken en laat eventueel een reactie onder deze post achter. 

2. VIA INSTAGRAM: volg mij (als je dat al niet deed), volg fonQ, post een foto van de plek waar jij de stoel neer zou zetten en vergeet de hashtag #fonqselinesteba niet!

(Deelname aan deze actie sluit de andere giveaways niet uit. Je kunt zo vaak meedoen als je wilt).

Zie ook deel 1 en deel 2 van mijn weggeefweek! 

Op ZONDAG 7 februari maak ik de winnaars van alles acties bekend! 


Ik hoor graag wat je ervan vindt

Let op, ik krijg alleen een melding van je reactie als je mij in je bericht tagged met @seline steba.