Wie jarig is trakteert | winnen deel 2 (deze winactie is gesloten)

Er zijn van die merken waar je blij van wordt. Zo is het ook met Zusss: de stoere basics, fijne woonaccessoires en heerlijke verzorgingsproducten zorgen bij mij altijd voor een lach op m'n gezicht. Dit voorjaar komt Zusss met een assortiment luchtige vesten, sjaals, zonnebrillen, bad en bed producten en een eigenwijze nieuwe kindercollectie Zusssie. En wat zo leuk is, ter ere van mijn blogverjaardag mag ik 4 frisse producten uit de nieuwe lente verzorgingslijn weggeven. Lees snel verder hoe je kans maakt!

selinesteba.com - Collage Zusss verzorging.JPG

Uit een onderzoek dat ik ooit las (de bron kon ik nergens meer vinden) kwam naar voren dat vrouwen vallen voor een verpakking en een eventuele koop daarop afstemmen. In mijn geval klopt dat zeker, het is mooi meegenomen als je tubes stijlvol staan in de badkamer toch? Maar de geur is ook niet onbelangrijk. Het bamboe aroma van deze Zusss lijn is zo lekker, ik blijf er aan ruiken. En met deze complete set van douchegel, bodylotion, handzalf en zeep kun je jezelf compleet in bamboe geuren hullen, mmmm!  

selinesteba.com - Zusss Bamboe Verzorging-winnen

selinesteba.com - Zusss blikje zeep bamboe winnen

Hoe fijn is daarom deze winactie, want in samenwerking met Zusss mag ik een fris verwenpakket bestaande uit een bamboe douchegel, bodylotion, handzalf en blikje zeep t.w.v. € 32,80 weggeven. Kans maken is heel makkelijk, zo doe je mee:

1. Via DIT BLOG: door rechtsbovenin op de homepage op het envelopje te klikken en laat eventueel een reactie onder deze post achter.

2. Via INSTAGRAM: volg mij (als je dat niet al deed), volg Zusss, repost de foto met het verwenpakket en gebruik de hashtag #selinestebazusss

(Meedoen met deze winactie sluit mijn andere giveaways niet uit! Je kunt zo vaak meedoen als je wilt). 

Zie ook deel 1 van mijn weggeefweek. 

Op zondag 7 februari maak ik de winnaar van deze en de andere actie bekend! 


Ik hoor graag wat je ervan vindt

Let op, ik krijg alleen een melding van je reactie als je mij in je bericht tagged met @seline steba.