Wie jarig is trakteert | WIN een setje van mijn nieuwste dieren illustraties

Op 30 maart blies ik 32 kaarsjes uit en dat wilde ik niet ongemerkt voorbij laten gaan. Maandenlang ben ik bezig geweest met het bedenken en maken van mijn nieuwe dierenillustraties. Ik kondigde ze tijdje geleden al aan, maar nu zijn ze dan echt klaar: vier nieuwe dierenkaraktertjes in pentekening. En wie jarig is/was trakteert, daarom geef ik ter ere van mijn verjaardag én de geboorte van mijn nieuwe dierenvriendjes 4 x een setje van 4 kaarten weg. De winnaars zijn inmiddels bekend en staan onderaan deze blog.

selinesteba.com - Win setje kaarten.JPG

Maak kennis met Panda, Giraffe, Olifantje en Koala. Getekend met zwarte fineliner, gedrukt op A6 kaarten van 300 grams mat papier. Om te versturen, voor in een lijstje of zomaar met een tapeje aan de muur. 

selinesteba.com - Win setje kaarten.JPG

Winnaars setje kaarten:

Dank allemaal voor de positieve reacties via mijn blog, Facebook en Instagram. Ik heb uit alle kanshebbers eerlijk 4 namen getrokken. De winnaars van een setje dierenkaarten zijn geworden:

- Style & Sugar

- Amber van Drongelen

- Sanne Brons

- Westenstad 

Zie jij jouw (instagram)naam hiertussen staan? Stuur dan een mailtje naar info@selinesteba.com met hierin je adresgegevens. De kaarten komen dan zo snel mogelijk je kant op. 

Niet gewonnen, maar wel een setje kaarten?

Een set van 4 dierenkaarten kost € 9,95, dit is exclusief € 3,95 verzendkosten. Bestel je meerdere setjes, dan betaal je natuurlijk maar één keer de verzendkosten. Stuur een mailtje naar info@selinesteba.com o.v.v. 'bestellen' en vergeet je adres niet. Je krijgt een mail terug met hierin de betaalgegevens. Zodra de betaling voldaan is gaat het setje kaarten in een stevig doosje op de post.

Versturen doe ik alleen bij 4 of meer kaarten. Wil je een ander setje (bijvoorbeeld twee panda's en twee olifantjes), dat kan: geef dit dan even aan in je mail. Natuurlijk kun je ook mixen met mijn vorige lijn illustraties. Bekijk mijn bosdierenkaarten hier!


Ik hoor graag wat je ervan vindt

Let op, ik krijg alleen een melding van je reactie als je mij in je bericht tagged met @seline steba.