Waarom we deze kerst allemaal naar Søstrene Grene moeten

Het mag dan nog even duren (als ik dit blog schrijf nog 46 dagen en 8 uur om precies te zijn), maar het is al november, dus kerst zit er nu toch echt aan te komen. Ik weet dat Sint eerst nog aanmeert, maar die pepernotenverkoop en pietendiscussie start ook al in de zomer, dus een gezonde dosis kerstinspiratie moet al kunnen toch? En denk je nu: a. ik heb al een kast vol kerstprullaria, b. ik heb niks met kerst of c. daar gáát m'n maandsalaris? BLIJF HANGEN, want a. deze kerstprullaria heb je nog niet (nee echt niet!), b. ook voor niet-liefhebbers van de gezelligste twee dagen van het jaar (bestaan die?) zit er wat tussen en c. de prijsjes zijn vriendelijk en klein. Kortom, klaar om je te laten betoveren door een greep uit de Christmas Collection van Søstrene Grene? Komt 'ie! 

selinesteba.com - SG kerst.jpg

De winkels van Søstrene Grene zijn kleine sprookjeswerelden, helemaal tijdens de feestdagen! De mysterieuze zussen Anna en Clara -waarvan het silhouet op alle verpakkingen te zien is, maar waarvan niemand weet wie het precies zijn- vinden in de kleinste dingen schoonheid en delen dat graag met de wereld. Simpele ontwerpen en klassieke kleuren met een vrouwelijke touch; dat is waar het merk voor staat. En de prijzen, die zijn altijd redelijk

selinesteba.com - SG kerst.jpg

Dit jaar vieren de Deense zussen kerst in kasteel Kronborg. Naast de all-time-favourite kerstklassiekers is ook de grafische trend goed vertegenwoordigd in de collecie. En juist die combinatie maakt het speels. 

selinesteba.com - SG kerst.jpg

Van woonaccessoires tot keramiek, textiel en inpakmateriaal: kies uit de verschillende sferen en stel een compleet gevoel samen. 

selinesteba.com - SG kerst.jpg

De keuken is het hart van het huis en heel belangrijk voor de zussen. Hier komen vrienden en familie samen en wordt het samenzijn gevierd. De keukencollectie is hebberigmakend: van servetten tot goudkleurig bestek en van functionele keukenattributen tot feestelijk servies. Zo is de feesttafel altijd in stijl.  

selinesteba.com - SG kerst.jpg

Het mooie van deze collectie: het is 365 dagen per jaar leuk. De prints zijn subtiel, de kleuren klassiek en het assortiment heel divers. Gewoon laten staan/liggen/hangen na de feestdagen dus. 

selinesteba.com - SG kerst.jpg
 

Een Scandinavisch merk zou geen Scandinavisch merk zijn zonder de nodige ijstinten. En die zijn allesbehalve kil, want gecombineerd met stoer gewassen linnen, een aaibaar plaid en hier en daar een dot zwart zit je er deze kerst warmpjes bij. 

selinesteba.com - SG kerst.jpg

Trouwens, Søstrene Grene heeft ook een heel fijn assortiment wat helemaal niks met kerst te maken heeft. Van kantoorartikelen tot speelgoed en van hobbyspullen tot inpakmateriaal. Er is elke week nieuwe aanvoer, wat ervoor zorgt dat de winkels er altijd anders uitzien, maar er zijn gelukkig ook producten die tot het vaste assortiment behoren. Leveranciers moeten aan de strengste eisen voldoen, maar ook op het gebied van arbeidsomstandigheden wordt er streng gecontroleerd. Dubbel fijn winkelen dus! Inmiddels zijn er 7 winkels in Nederland en nummer 8 is onderweg.

En dan nog even een tip:

Ken je de DIY-hoek van de gezusters Grene al? Met duidelijke stap-voor-stap video's kan iedereen thuis zelf aan de slag met de producten uit de winkel, erg leuk (en heel verslavend). Hieronder een voorbeeld van zo'n leuke én snelle Søstrene Grene DIY met een feestelijk tintje.

 


Ik hoor graag wat je ervan vindt

Let op, ik krijg alleen een melding van je reactie als je mij in je bericht tagged met @seline steba.