Waarom jij deze Zusss items ook wil hebben

Ha, voor iedereen die dus 'niet zoveel met interieur heeft', jullie kunnen nu ook wat langer blijven hangen, want ik maak een klein uitstapje vandaag. Het altijd leuke Zusss vroeg mij namelijk een horloge én een telefoontasje uit de nieuwe collectie te proberen ... en ja, dat is prettig. Want hoewel ik interieurblogger ben, hou ik ook van fashion en kan ik een paar goede key-items heus waarderen. Bovendien, een tas is aan een haakje ook een goed woonaccessoire en dat horloge kleurt eigenlijk best mooi bij mijn grijze bank ;-). Ik geef je meteen nog 5 redenen waarom jij deze twee nieuwe Zusss items ook verdient. 

selinesteba.com - IMG_1784Zusss en Seline Steba

1. Lekker basic, dus altijd een match 

Bij menig interieur liefhebber staat Zusss bekend om hun eenvoudige, stoere en tikkeltje eigenwijze woonaccessoires. Toen ik jaren geleden langsging bij één van de oprichtsters voor een binnenkijker was Zusss net gestart en veroverde de (toen nog kleine) collectie al een speciaal plekje in mijn hart. Inmiddels zijn wel heel wat jaren en mooie spullen verder en ben ik het merk altijd trouw blijven volgen. De toffe posters, muurstickers, manden (hier schreef ik al eens een post over!), het beddengoed en de kussens zijn allemaal uitgevoerd in die typische Zusss sfeer: naturel van kleur én materiaal. De tassen, horloges en andere mooimakers passen in hetzelfde basic straatje. 

2. Met de vier kleurencombi's is er altijd een horloge die bij je past

Ja echt, want als er iemand goed is in het verzinnen van fijne combi's dan is het Zusss wel. Er zijn vier uitvoeringen: zilver-grijs, antraciet-kerrie, goud-zwart en rosé-groen. En let ook even op dat kleine vogeltje op de wijzerplaat: dat zijn de kleine details waar we zo van houden toch?

selinesteba.com - Zusss en Seline Steba.JPG

3. Alles is onderling te combineren 

En dat is meteen ook weer een mini-trendje, zowel in de fashion- als woonwereld: het op elkaar afstemmen van accessoires. Niet overdrijven natuurlijk, maar door één bepaalde kleur wat vaker terug te laten komen creëer wel eenheid. 

selinesteba.com - Zusss en Seline Steba.JPG

4. In dit tasje raak je nooit iets kwijt

Kennen jullie dat: het zoeken naar een kauwgommetje/pen/lippenstift/zakdoekje in je tas neemt al snel een kleine tien minuten in beslag. Je weet zeker dat het erin zit ... ergens. Wie maakt die tassen ook zo groot, met allemaal kleine donkere hoekjes? Relax! het telefoontasje heeft precies de juiste grootte (17x4x20 cm), er past gelukkig meer in dan alleen een telefoon, hangt fijn op de heup en blijft overzichtelijk.

selinesteba.com - Zusss en Seline Steba.JPG

5. Allebei heel vriendelijk geprijsd! 

Het horloge met leren bandje en metalen wijzerplaat heb je al voor € 59,95 en wordt geleverd in een mooi houten doosje. Het telefoontasje van hoogwaardig (kroko)imitatieleer kost € 27,95. Shoppen doe je gewoon online in de Zusss webshop. En kijk dan meteen ook even bij de andere categorieën, maar wees gewaarschuwd: de kans dat je met een winkelmand vol de shop verlaat is groot :-) 

Wat vind jij? Vaker een fashion- en lifestyle gerelateerde post plaatsen, of liever niet?


Ik hoor graag wat je ervan vindt

Let op, ik krijg alleen een melding van je reactie als je mij in je bericht tagged met @seline steba.