Trixie | Niet alleen voor kleintjes

selinesteba.com - Trixie baby x Seline Steba.JPG

Ik heb twee kids, maar de tijd van zachte babydekentjes, wikkeldoeken en aankleedkussens lijkt al heel ver achter me te liggen. De jongste mag in het voorjaar naar school en dan gaan we een heel ander tijdperk in. Toch heb ik altijd een zwak gehouden voor zachte kleuren, lieve prints en knuffelbare materialen. En dat dit echt niet alleen bestemd is voor de allerkleinsten bewijst het nieuwe Belgische merk Trixie wel. Van de dekens, kussentjes, spreien en het beddengoed wordt de gemiddelde mama ook blij. Bovendien, de kleuren en prints zijn tijdloos, die gebruik je nog lekker lang door, overal in huis. 

selinesteba.com - Trixie baby x Seline Steba.JPG

Om me kennis te laten maken met het merk stuurde Trixie mij een selectie uit het assortiment op. Bij het openmaken werd ik direct vrolijk: zachte tinten, lieve prints en superzachte materialen. De dessins doen soms een tikkie retro aan, misschien dat het me daarom een fijn en nostalgisch gevoel geeft? 

selinesteba.com - IMG_0033Trixie baby x Seline Steba

Wat betreft kleuren zijn de producten van Trixie ook helemaal mijn ding: het eenpersoons dekbedovertrek is zachtgroen en wit met roodoranje halve maantjes erop. Een mooie kleurencombi met een retro sfeer die goed te combineren is.

selinesteba.com - Trixie baby x Seline Steba.JPG

De achterkant van het overtrek is trouwens uni, dus wanneer je een randje omslaat ziet dat er mooi en luxe uit. 

selinesteba.com - Trixie baby x Seline Steba.JPG

Printjes combineren, sommigen vinden het lastig, ik ben van het kaliber: hoe meer hoe beter! Wel met beleid natuurlijk, zolang je de kleuren enigszins op elkaar afstemt wordt het geen rommeltje. Zoals het grijze wolkendekentje (met fleece achterkant!): een hartstikke leuke toevoeging bij het overtrek.  

selinesteba.com - Trixie baby x Seline Steba.JPG

Ook zo leuk: de mini-kussentjes uit de collectie. Het ideale maatje voor dit kinder spijlenstoeltje. En deze mintgroene met ballonnenprint is helemaal mijn stijl, dus gewoon in de woonkamer te vinden. Trouwens, ze zijn verkrijgbaar in nog veel meer tinten, dus er zit altijd een kleur-match bij. 

Meer Trixie?

Benieuwd naar meer van dit leuke merk? Hier vind je de complete collectie, kun je rustig door de catalogus bladeren én zie je waar Trixie verkocht wordt.


Ik hoor graag wat je ervan vindt

Let op, ik krijg alleen een melding van je reactie als je mij in je bericht tagged met @seline steba.