SUN pop-up poster van Jurianne Matter

Het is herfst, en hoewel ik soms nog flink terug kan verlangen naar de heerlijke zomer moeten we het nu toch echt doen met grijze luchten, lagere temperaturen en zelfs een heuse najaarsstorm. Tijd voor een zonnetje in huis, en wat voor één: Jurianne Matter ontwierp een prachtige pop-up poster waarvan je zelf de voorgestanste stralen open mag vouwen. 

selinesteba.com - sun-wall-portrait

De grote grafische zon is gedrukt met goud metallic inkt op papier van zware kwaliteit. En extra mooi: ook dit ontwerp van Jurianne is weer eco-vriendelijk, met zuur- en chloorvrij papier, inkt met plantaardige oliën als bindmiddel en een biologisch afbreekbare verpakking van maïsmeel. Als dat niet zorgt voor een zonnig humeur …

selinesteba.com - sun-head-800x600

Een klein beetje diy zit er ook nog in deze poster, want de voorgestanste zonnestralen mag je zelf nog open vouwen voor een bijzonder 3D effect. En het enige wat je dan nog hoeft te doen is een mooi plekje zoeken ... ophangen, neerzetten, met maskingtape aan de muur ... het systeem op de foto's bestaat uit houten latjes met ingefreesde magneten die de poster netjes op zijn plek houdt. Ze zijn hier verkrijgbaar.

selinesteba.com - sun-folding-landscape-800x600

selinesteba.com - sun-closeup-1-600x800

Je hebt de A3 SUN pop-up poster al voor € 18,95. Kijk op de website van Jurianne Matter voor alle verkoopadressen (ook online), hier vind je trouwens nog veel meer moois! En wil je op de hoogte blijven van alles wat Jurianne doet, neem dan ook eens een kijkje op haar blog.

selinesteba.com - sun-open-800x600

Zelf heb ik inmiddels ook een zonnetje in huis. Deze week zie je op mijn Instagram wat ik met de SUN poster ga doen! Houd mijn account dus in de gaten!

De prachtige foto's van de poster werden trouwens gemaakt door styliste en fotografe Valerie Delsman. 


Ik hoor graag wat je ervan vindt

Let op, ik krijg alleen een melding van je reactie als je mij in je bericht tagged met @seline steba.