Stijl icoon | De String pocket

De Zweed Nils Strinning bedacht 'm al in 1949 ... de String pocket. De solide designklassieker biedt plaats aan boeken, servies, glazen, gereedschap of een verzameling planten. En of 'ie nu in de woonkamer, keuken, badkamer of hal een plekje krijgt, dit icoon gaat nooit vervelen! 

Iedereen die ook op Instagram de mooiste woonfoto's bekijkt heeft 'm vast al eens voorbij zien komen. Het String pocket rek is vooral in Scandinavië al lange tijd een trend (de ontwerper is een Zweed), maar ook in Nederland wint 'ie nu aan populariteit. Maar hoeveel we ook van dit degelijke en simpele ontwerp houden (ik in ieder geval) er komt een dag dat je er iets op kwijt wilt, en dan ook nog een beetje stylish verantwoord natuurlijk. Een klein beetje inspiratie is dus wel op z'n plek. Daarom mijn top 4 van stylisten die aan de slag gingen met de String. En dat is 4 keer compleet anders! 

selinesteba.com - caroline-dahl

Styling | Caroline Dahl 

selinesteba.com - anna-soderberg

Styling | Anna Söderberg

selinesteba.com - helena-jafs-heino

Styling | Helena Jafs Heino 

selinesteba.com - maria-ordenes

Styling | Maria Ordenes 

Meer zien? Op string.se zie je nog 18 andere stylisten die het beroemde rek als prachtig decor gebruikten. Heel inspirerend! 

De String pocket is o.a. te koop via Strand West


Ik hoor graag wat je ervan vindt

Let op, ik krijg alleen een melding van je reactie als je mij in je bericht tagged met @seline steba.