Sagaform minikasje

Heb je net als ik geen (of kleine) vensterbanken, een piepklein tuintje of gewoon ruimtegebrek, maar zet je bloemen en planten wel graag mooi in het zicht? Goed nieuws: de Sagaform Green is een minikasje wat overal naast, tussen of bij past. En dan ook nog in 3 zachte pasteltinten. En hoewel het deze week niet echt bloemen- en plantenweer was mocht ik 'm toch thuis uitproberen. 

selinesteba.com - Sagaform green Seline Steba 6

De bedoeling van de Scandinavische ontwerpster Ann-Carin Wiktorsson: plantjes en kruiden letterlijk op een voetstuk zetten. Want wordt alles wat onder een stolpje staat niet net even mooier? Ik vind van wel. En dat in combinatie met de vergrijsde pasteltint van het aardewerk potje, een mooie combinatie! 

selinesteba.com - Sagaform green Seline Steba 2

De Sagaform Green is 23 cm hoog en maar 11 cm in doorsnede. Een handig maatje, maar wel groot genoeg voor een klein plantje, zelf gezaaide keukenkruiden of vaasje met enkele bloem (die laat je dan nét door de opening bovenin piepen). Ik zette er een klein vetplantje in, altijd groen, weinig onderhoud én ideaal tijdens de hitte van de afgelopen dagen. 

selinesteba.com - Sagaform green Seline Steba 3

Ik mocht de Lavendelblauwe Greenhouse proberen, maar er zijn nog twee kleuren: Pelargonia Pink en Sage Green. En voor iedereen die wél ruime vensterbanken, een giga serre of plannen voor een wat groter moestuintje hebben ... Sagaform heeft nog veel meer leuke groei-pot modellen! 

selinesteba.com - Sagaform green Seline Steba 4

Je hebt al een mini Greenhouse voor € 32,95 en koopt 'm in de superleuke shop van Buiten de Lijntjes


Babette | StudioBabsie heeft een reactie geplaatst op 02-08-2015

Wauw wat een leuk minikasje! Deze komt op mijn wishlist!

Seline heeft gereageerd op het bericht van Babette | StudioBabsie

Moet je doen! Hij is superleuk!

Liefs, Seline


Ik hoor graag wat je ervan vindt

Let op, ik krijg alleen een melding van je reactie als je mij in je bericht tagged met @seline steba.