Present Time | nieuwe collecties

selinesteba.com - img-5902

Afgelopen weekend was ik uitgenodigd voor het Midsummer Festival 'Create your own' van Present Time. Tijdens dit zomerse DIY feestje werden de nieuwste collecties van J.i.P, Karlsson, Leitmotiv, Silly en (mijn persoonlijke favoriet) pt, gepresenteerd. En ik kan alvast verklappen: daar word je heel blij van! 

Nieuwe nostalgie

Naast heel veel leuke workshops, een photoboot met attributen, een ontwerpwedstrijd én trendroom stond het festival vooral in het teken van nieuwe nostalgie. Aan de ene kant willen we mee met de snel veranderende technologie en altijd bereikbaar zijn, aan de andere kant hunkeren we naar de goede oude tijd, de periode dat onze ouders en grootouders opgroeiden.

Toch maakt de technologie van nu het juist mogelijk het verleden te mengen met onze huidige tijd. Present Time heeft deze grenzen opgezocht en een prachtige mix van oud en nieuw weten neer te zetten. Het resultaat? Een heerlijke collectie vol grafische patronen, zachte pastels en nostalgische vormen in een nieuw jasje, waarbij ze ook samengewerkt hebben met bekende ontwerpers als Lenneke Wispelwey en Mae Engelgeer. Laat je verrassen! Ik was het in ieder geval ;-) 

selinesteba.com - img-5882

selinesteba.com - img-5883

selinesteba.com - img-5893

selinesteba.com - img-5894

selinesteba.com - img-5895

selinesteba.com - img-5896

selinesteba.com - img-5897

selinesteba.com - img-5898

selinesteba.com - img-5899

selinesteba.com - img-5900

selinesteba.com - img-5901

Present Time

Present Time heeft een uitgebreid assortiment: van grappige gadgets tot stijlvolle woonaccessoires. Onder Present Time vallen de volgende merken: het kindermerk J.i.P., klokken van Karlsson, de prachtige lampen van Leitmotiv, de gekke gadgets van Silly en de mooie woonaccessoires van pt,. Kijk voor meer info en alle verkooppunten op presenttime.com


Ik hoor graag wat je ervan vindt

Let op, ik krijg alleen een melding van je reactie als je mij in je bericht tagged met @seline steba.