Opgeruimd staat netjes én mooi met de Play & Go opbergzak

Soms is iets te simpel om waar te zijn, maar je moet er maar opkomen. Een speelmat en opbergzak in één ... met twee kinderen in huis en heel veel losse, kleine prulletjes een uitkomst! Eerst lekker spelen op het grote kleed met een diameter van 140 cm. Klaar? Kwestie van de touwtjes aantrekken en hup, alles fijn bij elkaar in de grote opbergzak. En extra prettig: verkrijgbaar in veel verschillende leuke prints (fijn voor op de kinderkamer) en zacht geprijsd (fijn voor de portemonnee). Ik kreeg de Play & Go met pandaprint van fonQ.nl en liet 'm uitgebreid testen door een hele strenge jury: mijn jongste dochter Iza.

selinesteba.com - play and go seline steba.jpg

De zwartwitte pandaprint past perfect bij de stoere sfeer van Iza's slaapkamer. Daarbij is de afmeting van dit kamertje niet al te groot, ik ben altijd op zoek naar slimme en mooie opbergmogelijkheden. 

selinesteba.com - play and go seline steba.jpg

De 2-in-1 opbergzak en speelmat is van 100% katoen, lekker zacht en uitnodigend dus. Daarbij kan 'ie gewoon in de wasmachine, met een koude was blijft 'ie het mooist.

selinesteba.com - PLay and go seline steba ob.jpg

De stof is stevig, de randen netjes afgewerkt, hier kan heel wat speelgoed in verzameld worden. 

selinesteba.com - play and go seline steba.JPG

Bijna 3 jaar, dus alles zelf willen doen. Komt goed uit, want de speelmat is gemakkelijk bij elkaar te binden met de stevige touwen. En dat vindt ze natuurlijk geweldig om te doen! 

selinesteba.com - play and go seline steba.JPG

selinesteba.com - play and go seline steba.JPG

En zo aan een haak is 'ie ook heel decoratief in de kinderkamer. 

selinesteba.com - play and go seline steba.JPG

De Play & Go 2-in-1 speelmat en opbergzak is vanaf € 33,95 verkrijgbaar bij fonQ.nl in maar liefst 10 verschillende dessins en kleuren. 


Ik hoor graag wat je ervan vindt

Let op, ik krijg alleen een melding van je reactie als je mij in je bericht tagged met @seline steba.