Nieuwe lamp | Ogilvy van Made.com

We zijn lekker bezig: na de nieuwe vloer, de frisse bank en de pasgeschilderde wanden mocht ik afgelopen weekend weer een item aan mijn 'Scandinavische-bohemien woonstijl' toevoegen: de Ogilvy wandlamp van Made.com. Sfeermaker pur sang, maar ook heel praktisch in dit knusse hoekje in de woonkamer (in samenwerking met Made). 

selinesteba.com - Made Ogilvy wandlamp_3810.JPG

Mijn kale 'betonnen' wand (het is gewoon behang) naast de bank kon wel een beetje 'oempff' gebruiken vond ik. Van alles bedacht ik er al voor: een spiegel, grote print of verzameling borden ... best leuke ideeën, maar allemaal niet doorslaggevend genoeg om ermee aan de slag te gaan. Tot de nieuwe bank er stond. Hij is kleiner dan de vorige, waardoor er een tafeltje naast kan voor boeken en tijdschriften. Het ideale leeshoekje, maar zonder licht tijdens avonduren en donkere herfstdagen niet heel praktisch. En ja hoor, ik zag het licht: ik moest op zoek naar een wandlamp! 

selinesteba.com - Made Ogilvy wandlamp_3811.JPG

Ik had 'm al een tijdje op het oog, deze zwarte Ogilvy wandlamp. Het ontwerp een mix tussen Scandinavisch en design, de uitvoering een combinatie van praktisch én mooi. De lange arm is op meerdere punten verstelbaar, waardoor je het licht naar je toe kunt halen. De brede kap is draaibaar, want niets zo vervelend als een lamp die in je ogen schijnt. Ophangen is simpel, met twee gaatjes in de muur en een speciaal afstelplaatje klik je de lamp zo aan de wand. De bediening gaat via een schakelaar aan het zwartwitte strijkijzersnoer, easy does it

selinesteba.com - Made Ogilvy wandlamp_3807.JPG

De Ogilvy lamp is afgewerkt met een matzwarte poedercoating en heeft stijlvolle messing details. Past goed bij de sfeer die ik in huis heb, maar is ook leuk te combineren met een industriële stijl. Vind je zwart wat te heftig? Ogilvy is er ook in mat zachtgrijs met roségouden details. 

selinesteba.com - Made Ogilvy wandlamp_3812.JPG

Grappig hoe het kiezen van de juiste verlichting zo'n verschil kan maken. Ik vind dit hoekje nu echt af, niets meer aan doen zeg ik :-) 
Vind jij die Ogilvy lamp ook wel wat? Shoppen doe je vanuit je luie stoel in de shop van Made.com. Vind je dit model niks, Ogilvy heeft ook nog 'broertjes en zusjes' uit dezelfde serie. Er is een staande lamp, een bureaulamp en zelfs een verstelbare hanglamp. En ook mooi meegenomen: ze zijn allemaal vriendelijk gesprijsd. 

Welk hoekje in jouw huis kan wel wat licht gebruiken?


Ik hoor graag wat je ervan vindt

Let op, ik krijg alleen een melding van je reactie als je mij in je bericht tagged met @seline steba.