MUNK Collective | de Flip-shelf

selinesteba.com - flip3-1

Soms krijg je van die mailtjes die meteen je aandacht trekken. Zo was het ook met het berichtje wat ik een paar weken geleden kreeg van het Deense MUNK Collective over de lancering van hun nieuwe product de Flip-shelf. Door mijn plankjes- en kastjes-tic was ik meteen enthousiast. De Flip-shelf staat vanaf nu hoog op mijn wishlist, ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden. 

selinesteba.com - flip2-1

Het grappige van de FLIP-shelf: hij 'verandert' van vorm afhankelijk van de plek waar je staat. Van de ene kant is het een zeshoek, van de andere kant een zandloper. Het is de optische illusie waarmee ontwerpduo HviidDamsbo ervoor zorgt dat het vierkante kastje zes hoeken lijkt te hebben. Leuk toch? En helemaal passend in de geometrische vormen-trend die je nu veel ziet. 

selinesteba.com - flip1-1

Dat de FLIP-shelf ook nog is uitgevoerd in de kleuren wit, grijs zachtroze en wit/eiken maakt het (voor mij) nog leuker! Hierdoor hebben de kastjes een frisse look en passen ze eigenlijk in ieder interieur. 

selinesteba.com - flip-uitdekker

Ik ga alvast op zoek naar een leuk plekje in huis, want deze FLIP-shelf staat hoog op mijn wishlist! Mijn favoriet? De uitvoering in wit/eiken ... als nachtkastje naast het bed. Telefoon, tablet en handcreme binnen handbereik en ruimte op de vloer over! 

Je hebt al een FLIP-shelf voor € 79,-

FRAME

selinesteba.com - frame1-1

Vorig jaar lanceerde MUNK Collective hun eerste product: FRAME. Ook al zo mooi! Ontwerpduo Johansen & Faurschou bedachten FRAME als ondergrond voor kleine schatten die we in ons huis verzamelen. Souvenirs, schelpen gevonden op het strand, sieraden of potjes en flesjes in de keuken ... met de FRAME als ondergrond maak je van alledaagse dingen een mini-expositie. En ook dit ontwerp is uitgevoerd in van die heerlijke zachte kleuren. 

selinesteba.com - frame2-1

selinesteba.com - frame3-1

Je hebt al een FRAME voor € 39,- 

Klik hier voor verkoopadressen en meer informatie over MUNK Collective. 


Ik hoor graag wat je ervan vindt

Let op, ik krijg alleen een melding van je reactie als je mij in je bericht tagged met @seline steba.