Mooi merk | Handgemaakte broodplanken van MOOR style

Ok, ik geef het toe: ik heb een zwak voor broodplanken. Rond, vierkant, groot, klein, robuust of glad ... alles soorten en maten zijn welkom. Het is dat ik er de ruimte niet voor heb - en dat is maar goed ook - anders zou ik geen plekje meer over hebben op mijn aanrechtblad. Maar voor deze beauty van MOOR style maakte ik graag een uitzondering. Handgemaakt, praktisch, maar vooral een plaatje ... vind je ook niet? 

selinesteba.com - img-9090

De maker van deze planken is Britt Moria (21). Ze is interieurstylist en cursist fotografie en mediastyling interieur op Akademie Voque. De broodplanken zijn het eerste product die ze via haar label MOOR style verkoopt. "Er stond al een tijdje een stuk steigerhout op mijn kamer. Toen ik bij toeval een partij restleer vond bedacht ik dat het leuk zou zijn deze als handvat te gebruiken. Ik ben nogal praktisch ingesteld, dus toen ik het idee eenmaal had ging ik direct aan de slag met de uitwerking. Ik laat het hout zo natuurlijk mogelijk, dat vind ik het mooiste ... de witte rand voegde ik er later pas aan toe, ik ben dol op de combinatie hout en wit!"    

selinesteba.com - img-9072

Britt gebruikt steigerhout voor haar planken. "Ik haal het bij een houthandel waar ik het meteen ook op maat laat zagen. Het heeft zo'n mooie vergrijsde kleur."  

selinesteba.com - broodplank-moor2

Het handvat is gemaakt van restleer. Britt heeft er met slagstempels de naam MOOR ingezet. 

selinesteba.com - img-9073

Een ideale plank voor in de keuken, brood snijden gaat er moeiteloos op. Ook leuk: hang de plank op aan een haak. De schroeven zijn sterk genoeg en door de platte knop trekt het leren handvat niet krom. 

selinesteba.com - img-9075

Idee: gebruik de plank als decoratie in de keuken achter het fornuis, op de eettafel of in een vitrinekast bijvoorbeeld. 

selinesteba.com - img-9074

Tip van Britt: "Ook buiten de keuken is deze plank prima te gebruiken. Bijvoorbeeld als dienblad op de salontafel. Met een plantje, kaarsje of serviesverzameling erop ... gezellig!" 

Hebben?

Ook zo'n stoere broodplank? Britt verkoopt ze voor € 25,- (excl. verzendkosten) via haar website MOOR style 
Alleen de prachtige cadeauverpakking waarin je de plank opgestuurt krijgt is al een feestje! 


Marlies heeft een reactie geplaatst op 02-02-2015

hi Sel & Britt!

Wat een leuke post en prachtige foto's!!
Heel mooi gedaan!

Echt n super leuke, originele plank. Dat wordt n succes, (of is het al..) kan niet missen!

X Marlies


Ik hoor graag wat je ervan vindt

Let op, ik krijg alleen een melding van je reactie als je mij in je bericht tagged met @seline steba.