Mooi merk | De krantenkapper (+ giveaway!)

selinesteba.com - etui-1

Er zijn van die mooie merken, die wil je eigenlijk niet voor jezelf houden. Al kennen veel mensen de producten van de Krantenkapper al, naar mijn idee zijn er ook nog teveel mensen die het niets zegt. Daar gaan we maar wat aan doen: maak kennis met de prachtige collectie papierwaren, stempels, mallen en tijdelijke tatoeages van de zusjes Janneke en Lotte! En: doe mee met onze winactie, lees onderaan dit bericht hoe je kans maakt op een goedgevuld cadeaupakket van de Krantenkapper

de Krantenkapper?
Stel je voor: twee kleine meisjes die het liefst samen kappertje spelen. En omdat het echte haar niet geknipt mocht, waren de zusjes eerst uren bezig met het knippen van kranten in smalle reepjes. Geplakt op een diadeem net zo leuk om te vlechten, in een staart te doen en te knippen! Toen al een groot vermogen tot creatief denken én in de weer met papier. De toon was gezet: dat de zusjes Janneke en Lotte een creatief vak zouden gaan uitoefenen was hiermee praktisch zeker, de naam van het toekomstige bedrijf trouwens ook.   

selinesteba.com - kweeklabels-01

selinesteba.com - mal2-1

Teamwork
Met haar achtergrond in de textiel ontwerpt Lotte vooral mooie handigheden, Janneke is grafisch ontwerper en werkt het liefst aan platenhoezen. Samen zijn ze de Krantenkapper en ontwerpen en maken ze producten van papier en producten die papier nodig hebben, zoals stempels en papiermallen. Het feit dat ze zusjes zijn werkt in dit geval in hun voordeel, samen zijn ze het perfecte team en hebben ze aan een half woord genoeg. 

selinesteba.com - stempelhart-1

selinesteba.com - mal1-1

Verhuisbericht
De krantenkapper timmert inmiddels al aardig aan de weg en is volop in ontwikkeling. Zo zijn ze sinds kort verhuisd binnen Den Bosch, een klein stukje welteverstaan, maar wel met als resultaat een eigen kantoor en een klein winkeltje in de planning. Trouwens, er is nog een creatieve zus: kunstenares Amik maakt bijzondere schilderijen. De Krantenkapper is heel enthousiast over haar werk en exposeert de kleurrijke houten paneeltjes daarom graag in het nieuwe pand aan de Vughterstraat 171! Hier ben je trouwens altijd welkom even langs te lopen, de zussen zijn er niet op gezette tijden, maar wil je zeker weten dat je niet voor een dichte deur staat: op maandag en dinsdag maak je de meeste kans. Of stuur van te voren even een twitter, mail of facebookberichtje. 

selinesteba.com - amik-1

Tijdelijke tatoeages
Verder staan de meiden van 20 t/m 22 juni op het festival Best Kept Secret, iets waar ze, zoals ze zelf zeggen, heel veel zin in hebben. Tijdens het drie dagen durende muziekfeest gaan ze vooral hun tijdelijke tatoeages aan de man proberen te brengen. Van lieve beren en flamingo's tot veren, ankers, diamanten en hartjes ... en het mooie is: de tattoos blijven drie dagen zitten, precies genoeg voor het feestweekend dus. 

selinesteba.com - tattoo1-1

Paris oui, oui! 
En alsof dit alles nog niet genoeg is hebben Lotte en Janneke nóg een super creatief idee bedacht. Op 5, 6 en 7 september kun je met ze mee naar Parijs voor Maison et Objet, de grootste interieur- en lifestylebeurs van Europa. Ze stelden een superaanbienbieding samen met busreis, 2 overnachtingen, een bezoek aan de beurs én de stad. Want wat is er nu leuker dan met een groep gepassioneerde en creatieve mensen de stad Parijs en deze geweldige beurs te gaan (her)ontdekken? Zin om mee te gaan? Voor meer info kun je ze altijd even mailen. 

selinesteba.com - flyer-maisonetobjet


GIVEAWAY
Ook zo enthousiast over dit mooie merk en de fijne producten? Dan heb ik goed nieuws: ik mag van de Krantenkapper een goed gevuld pakket bestaande uit een roze schriftje, een pakje kweeklabels, een setje van drie ansichtkaarten én een prachtige musstempel weggeven! Om kans te maken doe je het volgende:

- Repost de foto via Instagram met de hashtag #selinestebagiveaway
- Volg de Krantenkapper via Instagram én Facebook 
- Volg (als je dat nog niet deed) selinesteba via Instagram

Je kunt meedoen t/m zaterdag 21 juni. Zondag 22 juni maak ik de winnaar hier op mijn blog bekend.
Succes!!

selinesteba.com - winactie-01

selinesteba.com - winactie-02


Ik hoor graag wat je ervan vindt

Let op, ik krijg alleen een melding van je reactie als je mij in je bericht tagged met @seline steba.