Mooi Goed + Toffe stoffen = een fijne combinatie

Je zou bijna zeggen: dat ze daar niet eerder aan gedacht hebben. Want wat is een keukenhaakje zonder theedoek en wat is een theedoek zonder keukenhaakje? Dat is precies wat Christian (van Mooi Goed) en Mirjam (van Toffe Stoffen) ook dachten toen ze samen op de Dutch Design Week in Eindhoven stonden. Daar kwamen ze erachter dat ze meer met elkaar gemeen hebben dan ze dachten en werd een nieuwe samenwerking geboren. Lucky me, ik mocht de fijne combi van grafische theedoek en stoer haakje thuis uitproberen. Maar ook jullie heb ik goed nieuws: de twee designers bieden 3 maanden lang 4 combinaties van keukenhaakjes en een theedoek aan met een feestelijke korting! En dat het een match made in heaven is zie je hieronder. 

selinesteba.com - mooi goed en toffe stoffen.JPG

Mooi Goed 

Over Mooi Goed schreef ik al eerder (zie hier en hier), de designs van ontwerper Christian bestaan uit gelakt metaal en zijn altijd minimalistisch. De ontwerper vindt dat je best mag zien waar iets van gemaakt is, hoe het in elkaar zit  én waar zo'n ontwerp voor dient. 

Toffe Stoffen

De theedoeken van Toffe Stoffen worden in het TextielLab van het Textielmuseum in Tilburg (een aanrader om een keer te gaan kijken!!) geweven. Ontwerper Mirjam was benieuwd wat er zou gebeuren als je twee verticale strepen zou toevoegen aan een horizontaal streepjespatroon. En hoe een print eruit komt te zien als je deze aan een haakje ophangt. Het resultaat? De prachtige theedoeken Elegant en Hangin' around. Van 100 % biokatoen én met een subtiel detail: het lusje maakt deel uit van de illustratie. Kijk, daar hou ik van. 

selinesteba.com - mooi goed en toffe stoffen.JPG

De haakjes zijn er in drie andere kleuren: zwart, geel en blauw. Ik ging voor deze groene haken, omdat ik veel groentinten in huis heb en ze me in deze vorm aan blaadjes of zelfs kleine cactussen doen denken. De haakjes zijn gemakkelijk vast te schroeven (schroeven worden meegeleverd, let wel ik heb zelf goudkleurige schroefjes gebruikt) en vormen door het 'gevouwen' metaal als vanzelf een ophangsysteem. 

selinesteba.com - mooi goed en toffe stoffen.JPG

De theedoek is van superzacht katoen, de stof valt mooi soepel en de print is prachtig subtiel. Speciaal voor de samenwerking heeft Mirjam haar grijze Hangin' around theedoek (op de foto), de gele Elegant én de oranje Elegant theedoek gecombineerd met de haken van Christian. Aan jou de keuze ;-) Alle combinaties zijn zowel in de shop van Mooi Goed als Toffe Stoffen (zie hieronder) te bekijken. 

selinesteba.com - mooi goed en toffe stoffen.JPG

De aanbieding

De komende 3 maanden bieden de twee Dutch Designers vier verschillende combinaties van keukenhaakjes en een theedoek aan voor een feestelijke prijs van € 35,- (normaal € 41,50). De verschillende sets zijn verkrijgbaar in de webshops van Mooi Goed en Toffe Stoffen. In een beperkte oplage, dus niet te lang wachten. Leuk als cadeautje voor de feestdagen, voor een ander óf gewoon lekker voor jezelf :-)   

selinesteba.com - mooi goed en toffe stoffen.JPG

Heb je liever een andere combinatie van theedoek (bijvoorbeeld zwart-wit) en de haken? Dat kan ook. Stuur hier een mailtje om direct te reserveren!

Welke combinatie is jouw favoriet?


Ik hoor graag wat je ervan vindt

Let op, ik krijg alleen een melding van je reactie als je mij in je bericht tagged met @seline steba.