Mooi Goed | 3 net-even-anders ideeën met een etagère

Best leuk hoor, bakken. Maar veel verder dan wat muffins, een bananenbrood en zandkoekjes kom ik niet. Ik ben sowieso meer tijd kwijt aan het presenteren van al dat lekkers. Want heb ik wat gefabriceerd, dan wil je het ook een beetje leuk neerleggen (allemaal met de beste kant naar voren). Een etagère is dan het ideale presenteerblaadje, vooral deze uit de nieuwe collectie van woonaccessoire label Mooi Goed. Geïnspireerd op de papieren doilies (je weet wel, van die taartonderleggers), gemaakt van metaal met een messing verbinding. Zonde om alleen voor taart te gebruiken, deze wil je altijd zien! Daarom mijn 3 net-even-anders manieren om een etagère ook te gebruiken. En dan mag ik er ook eentje weggeven! Onderaan deze post lees je wat je daarvoor moet doen (de winactie is inmiddels gesloten). 

1. Als keukenrek

Mooi Goed ontwerper Christian Kocx vat het mooi samen: "Mijn collectie laat zien hoe mooi en simpel dagelijkse gebruiksvoorwerpen kunnen zijn." En zo is het, want zeg nou zelf: zeepjes, een vaatdoek en afwasborstels zijn op zo'n bijzonder plateau opeens een stuk leuker om naar te kijken. 

selinesteba.com - Mooi goed etagere.JPG

selinesteba.com - mooi goed etagere.JPG

2. Als plantentafeltje

Ze staan bij mij door het hele huis: kleine planten. Van cactus tot vetplant en van bessentak tot bol. En wat zo leuk is, samen versterken ze elkaar alleen maar. Komt bij dat het witgelakte metaal van de etagère prachtig matcht met het verse groen. 

selinesteba.com - Etagere mooi goed.jpg

selinesteba.com - Etagere mooi goed.JPG

3. Als bureau-organizer 

Ik weet niet hoe het bij jou zit, maar mijn werkplek is vaak verzamelplaats voor veel kleine rommeltjes. Tape, pennen, potloden en schriftjes ... best leuk om te zien, maar verdeeld over het bureau niet zo aantrekkelijk. In plaats van een gewone organizer kan een etagère natuurlijk ook prima dienst doen als opberger. Kun je de gaatjes meteen gebruiken voor kwasten en pennen ;-) 

selinesteba.com - mooi goed etagere.JPG

selinesteba.com - mooi goed etagere.JPG

selinesteba.com - mooi goed etagere.JPG

DOE MEE EN WIN EEN MOOI GOED ETAGÈRE! 

(deze winactie is inmiddels gesloten. De etagere is gewonnen door @Liekeblon)

Welke van bovenstaande ideeën is jouw favoriet? Wie weet kun jij er binnenkort één uitproberen op je eigen exemplaar, ik mag van Mooi Goed namelijk zo'n te gekke etagère t.w.v. € 189,- weggeven. Meedoen is heel simpel en doe je zo: 

1. Volg Mooi Goed én Seline Steba op Instagram, repost één van de etagère foto's en vergeet de hashtag #mooigoedselinesteba niet! 

OF

2. Volg Mooi Goed én Seline Steba via Facebook, deel en like het bericht over de etagère en laat een reactie achter. 


Ageeth Mooij heeft een reactie geplaatst op 25-01-2016

Ik doe ook mee via Facebook en heb daar een reactie achter gelaten <3

Seline heeft gereageerd op het bericht van Ageeth Mooij

Leuk dat je meedoet Ageeth,

ik neem je reactie mee bij de trekking komend weekend ;-)

Liefs, Seline


Denise heeft een reactie geplaatst op 23-01-2016

Gaaf! Ik doe gelijk mee met de winactie!

Seline heeft gereageerd op het bericht van Denise

Leuk Denise! Succes ;-)

Liefs, Seline


Ik hoor graag wat je ervan vindt

Let op, ik krijg alleen een melding van je reactie als je mij in je bericht tagged met @seline steba.