Mijn week in foto's

Soms zou ik willen dat mijn ogen foto's konden maken, zoveel mooie plaatjes zie ik om me heen. Voor zover ik weet bestaat het nog niet, dus tot die tijd moet ik het doen met mijn iPhone6 en Nikon 1 camera. Prima! Mijn zelfgeschoten lievelingsplaatjes van afgelopen weken heb ik hieronder voor je op een rij gezet. 

Volg je me al op Instagram? Ik plaats (bijna) iedere dag een nieuwe foto ... met mijn iphone ;-) 

selinesteba.com - Week in foto's Seline Steba.JPG

2 weken geleden - Met twee van die mooie zonnige dagen krijg ik lentekriebels! Tijd om de pastelkleuren weer uit de berging te halen. 

selinesteba.com - Week in foto's Seline Steba.JPG

1 week geleden - Wist je dat de kleur van deze muur afgelopen jaar wel 4 x is veranderd? De kriebels kwamen door een oudere foto op mijn eigen Instagram pagina. Binnen twee uurtjes was het gepiept. Benieuwd naar de andere muurtinten? Ik schreef een blog over alle vier. 

selinesteba.com - IMG_4902Week in foto's Seline Steba

1 week geleden - nieuwe tekeningen in de maak.  

selinesteba.com - Week in foto's Seline Steba.JPG

1 week geleden - Is 'ie niet schattig? Dit mini-cameraatje van stof maakte Erika van het inspirerende Mikodesign. Ik kreeg het cadeau en hing 'm aan mijn mini-kastje ...

selinesteba.com - Week in foto's Seline Steba.jpg

1 week geleden - De verhalen over 'het fotoboek software drama' las ik pas achteraf, zelf kreeg ik afgelopen week nog een mail van Hema. Ze zijn ermee bezig, op zoek naar een passende oplossing voor die vele gedupeerden. Geen idee waarover dit gaat? Lees het hier nog eens rustig na. Ik gebruikte de nieuwe software voor dit ringband boekje die ik nu inzet als portfolio. Zo heb ik altijd iets tastbaars bij de hand, ook wel eens leuk. En voor al die fotoboeken die niet meer afgemaakt kunnen worden: ik hoop dat er voor iedereen een passende oplossing komt. 

selinesteba.com - Week in foto's Seline Steba.JPG

5 dagen geleden - Zo leuk: tulpen in een jutezak, En voordat je je afvraagt: hoe zit het met water? Dat zit er gewoon in. Ook goed zelf te maken, met bijvoorbeeld een vaas of een laag bakje ... met stenen blijft de zak in vorm. 

selinesteba.com - Week in foto's Seline Steba.JPG

Afgelopen week schreef ik een blogpost over het stylen van foto's. In 9 tips neem ik je mee in mijn stappenplan voor het perfecte plaatje. 

selinesteba.com - Week in foto's Seline Steba.JPG

1 dag geleden - zo werd ik zaterdagochtend wakker. Heerlijk zo'n witte en lichte kamer. En dan piepte de zon ook nog door de gordijnen ...  


Ik hoor graag wat je ervan vindt

Let op, ik krijg alleen een melding van je reactie als je mij in je bericht tagged met @seline steba.