Mijn nieuwste woonliefde

Tja, het is weer zover. Ik heb er een nieuwe woonliefde bij: geel koper. En daarmee bedoel ik die verweerde, soms bijna stoffige kleur geel. Een lastig uit te leggen tint ... maar geel koper dekt redelijk de lading. Ik zag het vorige week al veelvuldig voorbij komen in de winkels van Antwerpen en ik durf wel te zeggen: geel koper gaat de rode variant echt vervangen. Nu niet meteen al het rosé koper de deur uit doen. Het mooie is dat het met bijna alles te combineren is. Wel zo fijn! 

selinesteba.com - img-9863

Het begon allemaal in Antwerpen vorige week. Voor mijn werk gingen we twee dagen lang op zoek naar inspiratie, trends en ideeën in deze heerlijke Belgische stad. Dit vitrinekistje vond ik bij Sissy Boy. De koperen klemmetjes kocht ik bij het schattige winkeltje Stay (een echte aanrader). De verzorgingsproducten (de verpakking al net zo mooi als de heerlijke inhoud) komen van & Other Stories. 

selinesteba.com - img-9905

Tot in de kleinste details ... niet dat ik er iets mee doe, maar ik vond dit koperen klemmetje wel leuk aan de oude glazen pot die nog van mijn oma geweest is. De inhoud? Metalen koekjesvormen ... je moet ze toch ergens laten. 

selinesteba.com - img-9916

Ik ben al flink aan het schuiven geweest deze week, want die paar nieuwe (koperen) items zorgen ervoor dat het hele huis weer op de schop 'moest'. De kleine cactus was een cadeautje van de winkel Bellerose en past er precies in. Het pastelroze schriftje is van het prachtige merk Tinne + Mia en maakt het doorkijkje wat frisser. 

selinesteba.com - img-9914

En geloof het of niet, ik kwam er per toeval achter dat mijn Carlos Ruiz Zafón boeken (3 stuks) hele mooie goudkleurige kaften hadden. Eigenlijk zat er nog een los vel omheen, die haalde ik eraf, et voila: alsof het zo moest zijn! 

Love is ...

Een nieuwe liefde moet je koesteren, dus maakte ik speciaal voor dit thema het bord 'Yellow Copper' aan op mijn Pinterest pagina. Hierin nog meer inspirerende beelden met een gouden randje. Veel plezier! 


Elze heeft een reactie geplaatst op 24-03-2015

Wat een leuke aankopen! Ik ben inderdaad ook verliefd geworden op messing kleurige interieur items. Nog niets gekocht alleen, met moeite! ;) Op Pinterest heb ik ook een bord 'Brass' met nog meer inspiratie plaatjes als je dat leuk vindt!

Seline heeft gereageerd op het bericht van Elze

Dank je wel Elze! Knap dat je je nog in hebt kunnen houden, je ziet het steeds meer inderdaad ;-)
Heel leuk je bord op Pinterest, ik ga kijken!

Liefs, Seline


Ik hoor graag wat je ervan vindt

Let op, ik krijg alleen een melding van je reactie als je mij in je bericht tagged met @seline steba.