Mijn 5 Hema-favorieten van dit moment

Gisteren was ik uitgenodigd op de Hema persdag. Ook dit jaar was de hal in het hoofdkantoor omgetoverd tot een fris voorjaars-walhalla met de presentatie van de nieuwste lente- en zomercollectie. En daar word je blij van. Mijn 5 favorieten op een rijtje. 

1. De Instax camera 

selinesteba.com - img-9483

Met deze direct-klaar camera maak je de superschattige mini-fotootjes die direct geprint uit de camera komen rollen. Behalve wit is er nu ook een zachtgele en babyblauwe kleur. Met accessoires als stickers, stiften en magnetische fotolijstjes maak je echte kunstwerkjes van de foto's. De camera (en accessoires) zijn online en in in de grotere Hema filialen te koop. 

2. Kookblijmakers 

selinesteba.com - img-9485

Met recht blijmakers, want wie wordt er nou niet happy van zo'n mooie verpakking? Lekker basic en er staat niet meer op dan wat het is (grappig). Mijn favoriet is de olijfolie: ik zie dat stoere blik al helemaal staan in mijn keuken! De meeste kookcadeautjes zijn inmiddels al verkrijgbaar, een deel verschijnt 9 maart. 

3. Bamboe plantenpotten

selinesteba.com - img-9495

Dit weekend wordt het al heerlijk weer, de hoogste tijd dus om de tuin weer lenteklaar te maken. Genoeg keuze in de nieuwe tuincollectie van Hema. Opvallend waren de nieuwe vergrijsde groen- en blauwtinten, erg mooi! Ik ga de bamboe plantenpotten aanschaffen voor in mijn tuin: behalve dat het werken met bamboe beter voor het milieu is, zien ze er ook super uit. Trouwens, zo'n pot kan ook prima binnen! De tuincollectie is al verkrijgbaar in alle Hema vestigingen en natuurlijk ook online te koop. 

selinesteba.com - img-9486

4. Het ideale bijzettafeltje  

selinesteba.com - img-9487

Heerlijk toch zo'n extra bijzettafeltje? Een mooi maatje, want hij staat nooit in de weg, maar heb je wat extra plek nodig dan trek je 'm er zo bij. En het fijne is: hij is verkrijgbaar in 3 mooie kleuren: wit, grijs en zacht mintgroen. De tafeltjes zijn inmiddels verkrijgbaar in alle Hema fillialen en natuurlijk ook via de website

selinesteba.com - img-9490

5. Vazen & vaasjes 

selinesteba.com - img-9497

Tja, vazen: daar heb ik toch wel een zwak voor. Toevallig zocht ik vorige week nog mijn grote verzameling uit en deed ik een heleboel weg. Ruimte voor nieuwe dus. Keuze zat bij Hema, want deze vaasjes zijn er in drie verschillende ontwerpen en in de kleuren koraal, mint en grijs. Voor ieder wat wils dus! En het fijne is: Hema heeft ze prachtig afgestemd op de rest van de collectie. Ook het fleece plaid (in wit of mint) en de kussenhoesjes passen helemaal in de sfeer. Over kussens gesproken: wist je dat ze een nieuw formaat kussenhoes toegevoegd hebben aan het assortiment? Vanaf nu zijn er ook rechthoekige hoesjes te krijgen, lekker afwisselen dus! De nieuwe wooncollectie is inmiddels te koop in alle winkels.

selinesteba.com - img-9496


Irene heeft een reactie geplaatst op 06-03-2015

Het tafeltje is hier van ook echt mijn favoriet! Zag hele leuke dingen voorbij komen op Ibstagram, bedankt voor het delen :-)


Ik hoor graag wat je ervan vindt

Let op, ik krijg alleen een melding van je reactie als je mij in je bericht tagged met @seline steba.