Kringloopgeluk #1

Vorige week had ik er één: een zeldzame dag helemaal voor mezelf! De kinderen waren op pad met papa, de dag lag voor me open. Ik geef het toe: de verleiding was groot om toch weer de stofzuiger of dweil te pakken, maar dit keer liet ik dat even voor wat het was. Ik ging naar de Kringloop. Voor mij niets fijner dan lekker struinen langs stellingen vol woonaccessoires, rekken met kleding en kasten gevuld met boeken op zoek naar dat ene item waarvan je hart sneller gaat kloppen. En omdat ik er nogal eens te vinden ben, leek het me leuk vanaf nu mijn kringloopvondsten met jullie delen. En dan vooral hoe deze tweedehands pareltjes een plekje krijgen in mijn huis. 

selinesteba.com - img-1338

In Lelystad hebben we verschillende Kringloopwinkels, ik kan dus alle kanten op! Deze keer was ik bij Het Goed en bezocht ik een nieuwe Kringloopwinkel in ons oude winkelcentrum.

selinesteba.com - img-1336

Vondst: de houten kandelaar, € 1,50. Meteen een blokkaars erbij gekocht, staat fijn in combinatie met wit en het pastelkleurige onderbord. 

selinesteba.com - img-1337

Vondst: een aardewerk kan, € 2,-. Komt super tot zijn recht op mijn eettafel. Vooral met losse veldbloemen in zachte kleuren. Idee: een houten kaasplank als stoer dienblad. 


Ik hoor graag wat je ervan vindt

Let op, ik krijg alleen een melding van je reactie als je mij in je bericht tagged met @seline steba.