Katten- én interieurliefhebbers opgelet!

Ok, ik zal eerlijk zijn: ik heb een kat, een zwartwitte (past overal bij), hij heet James en ik ben dol op 'm hoor, maar die kattenspullen blijven een ding. Heel veel kleur, plastic en pluche, meer valt er niet van te maken. Ik ben ook interieurliefhebber, en daar hebben we een probleem, want op felle kleuren, pluche en plastic in mijn huis ben ik wat minder dol. Gelukkig is daar Lou la Belle, een nieuw label voor katten- én interieurliefhebbers. En denk nu niet: ik heb geen kat dus lees niet verder. Lou la Belle bemoeit zich ook met de rest van je huis. Want naast kattentipi's, zachte mandjes en krabpalen vind je er ook kaarten, posters, dromenvangers en banners ... allemaal verantwoord en handgemaakt. Dubbel mooi dus. 

selinesteba.com - Loulabelle via Seline Steba.jpg

Nagels in het vloerkleed

Een walhalla voor katten: onze schuur. Balletjes, pluche muizen, belletjes en een krabpaal. Jammer alleen dat het de laatste plek is waar kater James te vinden is. Zijn nagels staan nog net iets te vaak in ons sisal vloerkleed. Ik neem het hem niet kwalijk, een warme woonkamer is ook veel aantrekkelijker. Maar het is nu net niet de plek waar ik die spullen hebben wil. Waarom kan dat nu niet wat leuker is een vraag die ik mezelf vaak gesteld heb. Ghislaine van Delden had dezelfde irritatie (gelukkig er zijn gelijkgestemden), maar zij zette haar irritatie om in actie en ging aan de slag met toffe spullen voor kat én interieur. Eerst alleen voor haar eigen katten, maar sinds kort voor iedereen. 

selinesteba.com - Loulabelle via Seline Steba.jpg

selinesteba.com - wigwam lou la belle detail.jpg

Mag gezien worden 

Uitgangspunt van Lou la Belle is op de eerste plaats het huis, wat zien we graag? Daarna de katten: waar houden ze van, wat trekt ze aan? Dat ze graag krabben is een feit, het liefste aan je stoel of bank. En als we dan toch zo'n krabpaal in huis moeten halen, dan graag eentje die gezien mag worden. Van massief hout met sisal bijvoorbeeld, of een tipi van stevig tentdoek en superzachte teddy. En de kleuren? Licht en neutraal. Daar houden wij dan weer van. Kat en baas blij, mooi toch? 

selinesteba.com - Loulabelle via Seline Steba.jpg
 

selinesteba.com - Loulabelle via Seline Steba.jpg

Fotografie: Lou la Belle

Volg Lou la Belle ook op Facebook en Instagram


Ilse heeft een reactie geplaatst op 15-01-2016

Ik ga meteen eens kijken! Een leuke krabpaal hebben we zelf al gemaakt door sisaltouw om verwarmingsbuizen in de gang te wikkelen maar een mooie lig en klimpaal heb ik nog nergens gevonden. Ik ben al een poosje aan het nadenken over een leuke variant die ik zelf kan maken maar eerlijk gezegd heb ik al genoeg projecten op het moment ;)

Seline heeft gereageerd op het bericht van Ilse

Hoi Ilse,

Bedankt voor je reactie. Zelfmaken is leuk, maar kopen af en toe ook wel handig ;-)
Dit zijn eche aanraders, leuk om naar te kijken én de kat is ook blij (ik spreek uit ervaring). Succes met uitzoeken.

Liefs, Seline


Ik hoor graag wat je ervan vindt

Let op, ik krijg alleen een melding van je reactie als je mij in je bericht tagged met @seline steba.