In de wolken met Zusss

Kennen we Zusss vooral van de woonaccessoires, sjaals en tassen (lees hier mijn blog over het telefoontasje en horloge), dit najaar komt daar een hele fijne verzorgingslijn bij. In heerlijke basic geuren en, zoals we van Zusss gewend zijn, in prachtige verpakkingen met tot de verbeelding sprekende namen. Ik mocht alvast een deel van het assortiment uitproberen en laat je mijn favorieten zien. 

selinesteba.com - Zusss beauty Seline Steba.JPG

Regenbui, hagelbui, fijn geurtje ... heerlijk Hollands en gewoon zoals het is. Ik hou ervan. Net als de verpakking trouwens, de douchefoam in een basic witte fles, de bodylotion in de stijlvolle donkere 'apothekersflacon'. Fijn voor op de wastafel. 

selinesteba.com - Zusss beauty Seline Steba.JPG

Het mooie is dat alle items ook op elkaar zijn afgestemd. Zoals de houten tandenborstels en de dop van het parfum: allebei van hetzelfde blonde hout. En een fijn geurtje is het hoor, heerlijk zacht en bloemig, inmiddels mijn favoriet. 

selinesteba.com - Zusss beauty Seline Steba.JPG

Als er iemand let op details is het Zusss wel. Kijk nou naar die tandenborstels, met de lieve quotes op het handvat is het 's ochtends extra fijn wakker worden. Ook het visje komt consistent terug, tja, het oog willen ook wat :-)

selinesteba.com - Zusss beauty Seline Steba.JPG

Ik heb ooit ergens gelezen dat vrouwen producten kopen op basis van de verpakking. Eigenlijk vinden we de inhoud dus minder belangrijk dan hoe het er van buiten uitziet. Een flesje moet natuurlijk wel leuk in de keuken/slaapkamer/badkamer staan. Goed nieuws, want zoals je ziet zit het met de verpakking van de Zusss producten wel goed en de inhoud ... tja, dat moet je zelf ervaren. Wil jij je ook iedere dag hullen in een frisse zweem van hagel- en regenbuitjes? De verzorgingsproducten zijn vanaf nu overal te koop. De complete collectie bekijk je in de webshop van Zusss, daar kun je 'op de looks' shoppen. Liever zelf even snuffelen? Je vindt er meteen ook alle verkooppunten op een rij. 

selinesteba.com - Seline Steba in Zusss magazine.JPG

Deze maand lanceerde Zusss haar eigen najaar-winter magazine vol met leuke ideeën en de nieuwste collecties. Ik mocht onder goed gezelschap van Lisanne van de Klift en Beau Bewust ook een kleine bijdrage leveren in de vorm van een foto en stukje tekst over de producten.


Ik hoor graag wat je ervan vindt

Let op, ik krijg alleen een melding van je reactie als je mij in je bericht tagged met @seline steba.