Hoe de bloemen van Bloomon mijn huis kleur geven

Groen in huis, ik kan niet zonder. Of het nu een grote bos bloemen, wat takken of een klein plantje is: geen enkel interieur kan zonder fris groen, althans dat vind ik ... toen ik las over Bloomon was mijn enthousiamse gewekt: een flexibel bloemenabonnement waarbij je zelf kiest hoe vaak en welk formaat boeket je wilt ontvangen. En dat is meteen ook het enige keuzemoment: een ervaren stylist stelt namelijk jouw unieke boeket samen. Geen twijfels in de bloemenwinkel dus, verkeerde combinaties of gesleep, de bloemen worden door Bloomon samengebonden en gratis thuisbezorgd, ideaal! Ik mocht dit concept uitproberen en was blij verrast. 

selinesteba.com - Bloomon bloemen bij Seline Steba thuis

Weet je wat nou zo leuk is van dit idee? Behalve dat ik dit soort mooie bloemen nooit bij mijn lokale bloemist kan vinden, zou ik ook niet zo snel voor deze kleurencombinatie gaan. Paars, fuchsia of rood: het zijn niet mijn tinten. Maar wat nou zo verrassend is, het staat prachtig en past perfect in mij interieur. En heel eerlijk gezegd vind ik het ook wel leuk (en spannend) eens af te wijken van mijn eigen gebaande paden. 

selinesteba.com - Bloomon bloemen Seline Steba

Het Bloomon-principe is simpel: kies welk formaat boeket je wilt onvangen (bekijk hier de verschillende formaten), bepaal hoe vaak je een boeket thuis wilt hebben (wekelijks, tweewekelijks of maandelijks) en koop een nieuwe vaas, want voor je het weet staat er een bezorger voor de deur met een prachtig boeket. 

selinesteba.com - Bloomon bloemen Seline Steba

Een bloemenkenner ben ik niet, dus het bijgevoegde kaartje met verzorgingstips, de verschillende soorten bloemen en een link voor tips en inspiratie was zeer welkom. En dat is meteen ook het fijne aan Bloomon: de aandacht waarmee ze te werk gaan maakt het extra leuk. Een week geleden al kreeg ik een kaartje dat de bloemen eraan kwam en een dag van te voren een sms'je wanneer ik de bezorger kon verwachten, heel persoonlijk en echt iets om naar uit te kijken. 

selinesteba.com - Bloomon boeket Seline Steba

Zo'n boeket is een cadeautje aan jezelf, een verrassing (voor welke bloemen hebben ze gekozen?) en klaar voor de vaas. Al het 'lastige' werk is al gedaan, want ze zijn perfect geschikt én alvast schuin afgesneden. Makkelijk!

selinesteba.com - Bloomon detail boeket Seline Steba

En denk je nu, ja daaaag, een abonnement? Ik heb er al zoveel en zit liever niet weer ergens aan vast. Het abonnement is flexibel, je kunt het dus altijd wijzigen, pauzeren - handig als je op vakantie bent - of stopzetten. 

selinesteba.com - Paars detail Bloomon boeket Seline Steba

Ook zin in zo'n wondermooi boeket in huis? Meld je aan op de website van Bloomon. Filmpjes (hoe je een perfecte bos bloemen schikt), inspiratie en leuke tips vind je op het blog van Bloomon, zeker een kijkje waard dus! Ik ben heel benieuwd naar jullie ervaringen en boeketten! 


Ik hoor graag wat je ervan vindt

Let op, ik krijg alleen een melding van je reactie als je mij in je bericht tagged met @seline steba.