Het leukste wooncadeau voor de feestdagen

Ik weet het, ik ben een lucky bastard als het op interieur aankomt. Ik word verwend met mooie producten en mag de nieuwste spullen uitproberen. Gevalletje van hobby wordt beroep. Een beetje cliché, maar wel fijn. Zelfs ik, toch iemand met een vrij uitpuilende schuur vol woonaccessoires, kan nog steeds blij worden van een goede cadeaukaart van een online woonwinkel. Omdat je die ene kandelaar écht nog niet hebt, of omdat een extra vaas altijd welkom is, of gewoon, omdat het heerlijk is met je volle virtuele winkelmand richting kassa te gaan en die cadeaukaart te voelen branden in je hand. En dat, lieve mensen, begrijpt de online conceptstore Leeff.com als geen ander. Ik mocht hun nieuwe giftcard mét saldo uitproberen. Lang heeft ie het niet uitgehouden, want branden in mijn hand, dat deed 'ie. Met onderstaande prachtitems als shopresultaat! 

selinesteba.com - Leeff cadeaukaart.JPG

Wat een feestje! Zo kreeg ik de cadeaukaart opgestuurd. Want het leven is om te vieren, maar dan moet je wel zelf de confetti strooien ;-) 

selinesteba.com - Leeff cadeaukaart.JPG

Niks geen plastic pasje, of een papieren velletje. De Leeff cadeaukaart is van hout! Origineel en extra bijzonder om weg te geven.

selinesteba.com - Leeff cadeaukaart.JPG

Volgens mij ken ik het complete Leeff assortiment nu wel zo'n beetje uit mijn hoofd. Want wat is kiezen uit deze shop lastig ... mooie zeep, zachte plaids, stoeren kussens, originele stationary. Na wat avonden virtueel struinen had ik een fijne selectie bij elkaar geshopt. Zo kreeg ik het thuisgestuurd: wat een cadeau! 

selinesteba.com - Leeff cadeaukaart.JPG

Voordat mijn shopavontuur begon, bedacht ik eerst een kleurenpalet. De laatste tijd probeer ik wat meer zwart door te voeren in huis, vandaar dat zwart-wit en grafisch mijn uitgangspunt was. Het zwartwitte tasje wat hier uit de zak piept is een toilettas van House Doctor. Lekker ruim, met plastic binnenkant (handig bij lekkende mascara's) én met grafische zwart-wit print. Ook fijn: het kleine prijsje van maar 5 euro. Het ideale cadeautje voor onder de boom als je het mij vraagt. 

selinesteba.com - Leeff cadeaukaart.JPG

De aardewerk kan in de vorm van een maatbeker van House Doctor vond ik zo gaaf. Helaas niet meer te koop, maar deze van Lene Bjerre is een goed alternatief. Leuk als klein vaasje of voor mijn nieuwe goudkleurige lepel (zie hieronder hoe dat staat). De zeep is van Mijn Stijl en heeft behalve een stoere vormgeving ook een heerlijke geur! 

selinesteba.com - Leeff cadeaukaart.JPG

Kijk zo leuk! In de keuken op mijn theekastje staat de kan echt goed in de kijker. En die 'gouden' lepels staan zo altijd voor het grijpen.

selinesteba.com - Leeff cadeaukaart.JPG
 

Klapstuk van mijn bestelling: de Lene Bjerre lantaarn. Een houtkachel is al heel lang een grote wens, helaas is de kostenpost voor een rookkanaal veel te groot en laat ik het idee nog maar even varen. En ach, misschien is het een beetje sneu, maar zo'n grote lantaarn doet me tóch een klein beetje denken aan een mini-haard. Met twee hoge kaarsen erin is het vlammenspel heel gezellig. En dat geluid van knapperende hout bedenk ik er zelf wel bij :-) 

PS. Ik shopte ook de waszak van House Doctor nog. Deze staat niet op de foto, maar wordt vanaf deze week gebruikt als mand om de kerstboom. Houd mijn Instagram pagina in de gaten, want een foto hiervan komt vast nog voorbij ... 

Cadeautip

Heb jij ook een interieur addict in de familie? Zo eentje die voor je gevoel alles op het gebied van wonen al heeft en waarvan je nooit weet wat je hem of haar moet geven. Deze cadeaukaart is DE uitkomst! Jij een origineel cadeau, de ontvanger een mooi product naar keuze uit de shop, een win-win situatie! En ook heel fijn: de cadeaukaarten worden nu met korting verkocht, zo reken je voor een kaart met hierop een tegoed van € 50,-, maar € 40,- af. En een kaart ter waarde van € 100,- kost nu maar € 80,-. Niet te lang wachten hoor, voor je het weet is het kerstavond.


Ik hoor graag wat je ervan vindt

Let op, ik krijg alleen een melding van je reactie als je mij in je bericht tagged met @seline steba.