Giveaway | Philips Hue Wellness lamp

Je hoort het regelmatig in woonprogramma's en leest erover in de interieurbladen: het hebben van een goed lichtplan in huis is heel belangrijk. Ook ik vind dat je goede verlichting niet mag onderschatten, maar er is best veel om over na te denken. Want hoe breng je functioneel licht, direct licht en sfeerlicht samen in een leuk uitziende lamp: da's best lastig. Gelukkig bestaat er zoiets als de Philips Hue-technologie, dat mixt stijlvolle ontwerpen met een goed doordacht lichtplan. Van dmlights mocht ik de Wellness tafellamp van Philips uitproberen. Lees waarom ik fan ben en maak zelf ook kans op zo'n slimme tafellamp (deze giveaway is gesloten). 

Plug & Play

Ik en gadgets, dat gaat meestal niet zo goed samen. Over de Wellness lamp kan ik kort zijn: je doet de meegeleverde Hue lichtbron in de fitting, draait de glazen witte bol op de zwarte houten voet, steekt de stekker in het stopcontact en ... het werkt! De lamp reageert meteen en laat zich gewillig afstemmen. Het is dus echt plug and play, net wat voor mij. Tijd om de 4 lichtrecepten te ontdekken. 

1. Relax

Door herhaaldelijk op de aan-knop te drukken (het verticale streepje) gaat de lamp automatisch door de voorgeprogrammeerde lichtinstellingen heen. Philips heeft er 4 ingezet. De eerste instelling is 'Relax', een sfeervol warm licht wat ideaal is voor een avondje bankhangen bijvoorbeeld. 

selinesteba.com - dmlights giveaway.JPG

selinesteba.com - dmlights giveaway.JPG

Het mooie van de lamp is dat je bij alle lichtrecepten ook kunt kiezen voor meer of minder licht. Zo kun je gedurende de dag of avond het licht simpel aan je wensen aanpassen. 

2. Read

Niets zo irritant dan nog even lekker willen lezen in bed, maar geen letter te kunnen zien door de verkeerde verlichting. De 'Read' instelling in deze lamp is een tikkeltje feller en witter dan de vorige. Ideaal leeslicht, maar nog steeds gezellig. Bovendien, ook deze is qua sterkte gewoon aan te passen aan de omgeving (of aan de ogen natuurlijk) en niet geheel onbelangrijk: je hoeft er je bed niet voor uit. 

selinesteba.com - dmlights giveaway.JPG

selinesteba.com - dmlights giveaway.JPG

3. Concentrate

Het heldere witte licht van deze instelling is ideaal om bij te werken. Door de nauwkeurige afstelling zul je merken dat concentreren een eitje is. 

selinesteba.com - dmlights giveaway.JPG

selinesteba.com - dmlights giveaway.JPG

Ideaal voor thuiswerkers (zoals ik), zo'n tafellamp is hartstikke handzaam, gemakkelijk te verplaatsen en uitgerust met een lang snoer. 

4. Energize

Het licht van deze instelling doet me nog het meeste denken aan daglicht. Helderwit met een toefje blauw. Is vooral in de ochtenden (denk aan wakker worden met het eerste kopje koffie van de dag) een fijne metgezel. 

selinesteba.com - dmlights giveaway.JPG

Hue hoe?

Dat Hue het innovatieve, draadloze verlichtingssysteem van Philips is wist je misschien al. Maar wat je er allemaal mee kunt en ervoor nodig hebt (en dat valt echt reuze mee) lees je hier nog eens rustig na

selinesteba.com - dmlights giveaway.JPG

selinesteba.com - dmlights giveaway.JPG

WIN WIN WIN (deze actie is gesloten)

Via de hashtag #selinestebaxdmlights kun je op Instagram alle styling ideeën nog eens rustig bekijken. De winnaar is inmiddels bekend en op de hoogte gesteld. 

Niet gewonnen, maar wel zo'n fijne Philips tafellamp? In de shop van dmlights vind je deze én een grote collectie wand-, tafel- en plafondlampen van alle merken! Daar zit altijd wel wat tussen.


Ik hoor graag wat je ervan vindt

Let op, ik krijg alleen een melding van je reactie als je mij in je bericht tagged met @seline steba.