Gevonden: het perfecte hoofdkussen (+ korting)

Met slapen heb ik geen moeite. Ik leg mijn hoofd neer en ben vertrokken. Het probleem zit 'm meer in het feit dat ik 's nachts nog wel eens wakker word. Van één van de kids, van mijn volle blaas of van mijn hoofdkussen. Ja echt! Bij het naar bed gaan heb ik er weinig last van, maar een paar uur later is mijn kussen van een perfect ondersteunend geheel veranderd in een hoopje ellende met een verpulverde vulling. En dat betekent nogal eens opschudden, kneden en omdraaien in het holst van de nacht. Geen pretje. Maar, sinds kort is dat allemaal verleden tijd. Ik denk namelijk dat ik het perfecte hoofdkussen gevonden heb, ja echt! En dan ziet 'ie er nog mooi uit ook. Dus ben jij nog op zoek? Lees dan zeker even verder. (in samenwerking met Emma matras)

selinesteba.com - Emma hoofdkussens seline steba.JPG

Zacht of stevig?

Aangenaam, dit is Emma. De enige vrouw die tussen ons in mag liggen in bed :-) Het perfecte kussen voor mij én mijn man. Terwijl hij toch hele andere eisen stelt aan de ondersteuning van zijn hoofd dan ik. En dat is precies het mooie van dit ontwerp. Het geheim van Emma zit 'm in de lagen die je naar eigen behoefte kunt samenstellen. Omdat de één gaat voor comfortabel en zacht en de ander meer heeft met stevig en ondersteunend. 

selinesteba.com - Emma hoofdkussens seline steba.JPG

Laag voor laag 

Zo zien die lagen eruit. Bovenop het zogenoemde hypergelschuim. Dat voelt zacht aan, geeft mee en zorgt voor ondersteuning waar dat nodig is. Laag nummer 2 bestaat uit hypersoftschuim, dit materiaal zorgt voor wat tegendruk. Dit is ook de laag die je kunt verwijderen om de hoogte van het kussen aan te passen. De onderste laag is visco-elastisch schuim, het verdeelt alle druk op de best mogelijke manier. De lagen worden bij elkaar gehouden door een vochtregulerende hoes. Wit met een soort wafelpatroon en afgezet met een zwarte bies. Lekker neutraal, dus past altijd. En het fijne is: je ritst 'm er zo af en wast 'm gewoon op 60 graden mee. 

selinesteba.com - Emma hoofdkussens seline steba.JPG

Even uitproberen

Emma houdt ook rekening met je slaaphouding. Ben je net als ik een zijslaper? Dan wordt geadviseerd alle 3 de lagen te gebruiken, dit omdat de afstand tusen het hoofd en de schouder relatief groot is en je op deze manier de meeste steun hebt. Ben je een rugslaper, zoals mijn man, dan kun je het beste een laag verwijderen. Het is even proberen welke precies, ook dat is persoonsgebonden. Buikslapers wordt geadviseerd maar één laag te gebruiken, zodat je in de meest natuurlijke positie kunt liggen. 

selinesteba.com - Emma hoofdkussens seline steba.JPG

Slapen als een roosje

Inmiddels hebben we al wat nachten op ons Emma kussen achter de rug. Mijn persoonlijke voorkeur gaat uit naar alle lagen, de blauwe laag bovenop. Mijn man begon met 3 lagen en haalde er na een nacht tot een laag tussenuit. Het mooie is trouwens dat het kussen ook omkeerbaar is. Zo kun je afwisselen tussen de ondersteunende of zachte zijde, net wat je fijn vindt. Ik slaap nog steeds als een roosje, met één verschil: ik wordt 's nachts niet meer wakker van mijn kussen. 

100 dagen op proef

Het Emma kussen kost € 99,-, in termijnen betalen kan ook. En bij Emma snappen ze dat je niet al na 10 minuten kunt bepalen of een hoofdkussen bij je past. Daarom mag je 100 dagen proefslapen. Toch niet wat je zocht? Je krijgt het volledige geldbedrag terug en kunt gratis retourneren.

(Ik ontving een Emma kussen van Emma matras in ruil voor een review hierover)


Ik hoor graag wat je ervan vindt

Let op, ik krijg alleen een melding van je reactie als je mij in je bericht tagged met @seline steba.