Draadloos en sfeervol: LED lampen Olly en Lilly van Xala

De combinatie led verlichting, kunststof en oplaadbaar klinkt misschien niet direct aantrekkelijk, maar ik beloof je: na het lezen van dit blog sluit ook jij de gloednieuwe Xala lampen Lilly en Olly in je hart. Ik ben in ieder geval fan en dit is waarom.

De knipoog naar vroeger 

selinesteba.com - Xala Led lampen4.JPG

Lilly is geïnspireerd op de olielampen van toen. En juist omdat ze gemaakt is van kunststof is het contrast tussen vroeger en nu nog groter (én leuker). Met de meegeleverde kunststof ringetjes, die je in het 'oogje' kunt zetten, pas je gemakkelijk het uiterlijk aan. Ik gebruikte de brass-kleurige ring, maar je kunt ook kiezen voor oranje, zwart of groen. Altijd een kleur die bij jou past dus. 

selinesteba.com - Xala Led lampen5.JPG

Olly kreeg een lantaarn look mee. En vergis je niet: het is een flinke lamp! Olly is 36,5 cm hoog en doet qua licht niet af aan een 'gewone' tafellamp. Het leuke van dit model is dat je 'm neer kunt zetten, maar 'm ook op kunt hangen aan de hendel.

Zelfs uit zijn ze mooi

selinesteba.com - Xala Led lampen8.JPG

Het hoogwaardige kunststof kan tegen een stootje en is volledig waterresistent, ze kunnen dus gewoon mee naar buiten. Zelfs als Olly en Lilly uit staan zijn ze niet vervelend om naar te kijken. En ook handig: de lampen zijn volledig draadloos, waardoor je niet bent gebonden aan een stopcontact.

selinesteba.com - Xala Led lampen1.JPG

Zijn Olly en Lilly leeg? Dan klik je ze simpel op het meegeleverde oplaadstation. Eenmaal vol gaan ze wel 10 tot 40 (!) uur mee, afhankelijk van de stand en lichtintensiteit die je zelf kunt bepalen. Heb je de lampen af en toe een uurtje aan, dan betekent dat soms weken achter elkaar niet opladen.

Sfeervol en op afstand te bedienen

selinesteba.com - Xala Led lampen4.JPG

Olly en Lilly hebben hun eigen afstandbediening. Hiermee kun je gemakkelijk de sfeer bepalen met verschillende lichtstanden. Van fel (fijn om bij te lezen) tot sfeervol en zelfs romantisch 'vlammend'.  

selinesteba.com - Xala Led lampen6.JPG

Het leuke van de lampen is dat je ze overal mee naartoe neemt en daarom altijd en overal licht bij de hand hebt, zelfs op plekken waar geen elektriciteit is (denk aan een boot of de tuin). Bij mij staan ze nu nog binnen, maar wordt het zometeen mooi weer dan gaan ze zeker mee naar buiten. Gezellig zo'n sfeerlichtje tijdens warme zomeravonden op het terras. 

selinesteba.com - Xala Led lampen7.JPG

En? Heb jij Olly en Lilly ook in je hart gesloten? Je kunt de Xala lampen bestellen via fonQ.nl. Olly kost € 99,95 en Lilly heb je al voor € 89,95.

En denk je nu: Xala, waar ken ik dat van? Er gaat vast een LICHTJE branden als ik de Lungo gieter zeg. Die grote kunststof gieter in heel veel heerlijke kleurtjes. Inmiddels heeft het Belgische Xala haar collectie al flink uitgebreid. Een compleet overzicht vind je op de website, net als alle overige verkooppunten.


Ik hoor graag wat je ervan vindt

Let op, ik krijg alleen een melding van je reactie als je mij in je bericht tagged met @seline steba.