De Fatboy Baboesjka poef | 3x anders!

Voor ik aan deze blog begon heb ik eens rondgevraagd in mijn vriendenkring: wie kent Fatboy en wat weet je ervan? Laat ik duidelijk zijn, iedereen wist waarover ik het had, maar het enige product wat ze konden noemen was de zitzak. Niet zo gek, tien jaar geleden werd Fatboy in één klap bekend door dit product. Jammer ook, want inmiddels hebben ze een grote collectie (woon)accessoires en zijn ze veel meer dan alleen deze zitzak. Mijn persoonlijke favoriet? De Baboesjka poef. Geïnspireerd op de Russische Matroesjka poppetjes: stapelbaar, dus multifunctioneel! Ik ging er thuis mee aan de slag en laat met 3 verschillende toepassingen zien hoe veelzijdig 'ie is. 

1. Als nachtkastje naast het bed 

De poef bestaat uit 3 losse kussens, bij elkaar gehouden door een stoere leren riem. Lekker stevig, zodat je er gemakkelijk iets op kunt zetten. Ik kwam erachter dat de Baboesjka de perfecte hoogte heeft voor naast het bed. Met een dienblad erop kan ik mijn handcreme, horloge en boek er prima op kwijt. En de zachte kleuren combineren mooi bij mijn lichte slaapkamerinterieur. 

selinesteba.com - Fatboy Baboesjka Seline Steba

2. Als extra zitplek in de woonkamer 

Goedgevulde (en superlichte) kussens zorgen ervoor dat je heerlijk kunt zitten op deze poef. Handig als extra zitplek in de woonkamer. Ik ging voor de kleur 'Eusebio Cinza', met een basis van zachtgrijs en een Marrakech print. 

selinesteba.com - Fatboy Baboesjka Seline Steba

3. Als eetkamerkrukje aan tafel

Met zijn hoogte van 42 cm heeft deze poef ook de ideale hoogte voor bij de eettafel. Het grijstrio past goed bij mijn kiezelgrijze tafel, maar ik kan me voorstellen dat het ook mooi mixt met hout of wit. Aan het hoofd vond ik 'm het leukste, zo krijgt 'ie alle aandacht!  

selinesteba.com - Fatboy Baboesjka Seline Steba

selinesteba.com - Fatboy Baboesjka Seline Steba

selinesteba.com - Fatboy Baboesjka Seline Steba

De cognackleurige leren riem houdt de kussens stevig bij elkaar. Maar wil je wel eens wat anders? De kussens zijn natuurlijk ook los te gebuiken (leuk op een houten bank bijvoorbeeld) en laten zich prima husselen! Ook fijn: vocht- en vuil afstotend en makkelijk schoon te houden met lauw water en wat zeep.

De Fatboy Baboesjka is er in heel veel mooie kleurencombinaties. Met accentkleuren in okergeel, Perzich rood, stoer blauw of zwart ... er zit voor iedere smaak wel wat bij. Benieuwd naar alle modellen? Hier vind je de complete collectie

Wat zou jij met deze multifunctionele poef doen? Welk van mijn ideeën is jouw favoriet? 


Ik hoor graag wat je ervan vindt

Let op, ik krijg alleen een melding van je reactie als je mij in je bericht tagged met @seline steba.