BINNENKIJKEN | Scandinavisch wonen in Bussum

Ze heeft niet alleen haar naam mee, die fijne Scandinavische no-nonsense sfeer gaat ook als een rode draad door het huis én de handgemaakte sieradencollectie van Bjørke. Ik mocht een tijdje geleden binnenkijken in haar heerlijke lichte huis en atelier. Het verhaal vind je in nummer 5 van vtwonen. En de oorknopjes die ze me toen cadeau deed zijn inmiddels mijn persoonlijke favoriet. Ik mocht in samenwerking met Bjørke twee handgemaakte armbandjes uit haar collectie weggeven. Deze actie is inmiddels verlopen, er is al contact opgenomen met de winnaars.  

Hieronder een sneak peek van het huis van Bjørke en Harm. Alles zien? In nummer 5 van vtwonen vind je het complete verhaal en nog veel meer prachtige foto's! (Styling: Sabine Burkunk, fotografie: Hans Mossel). 

selinesteba.com - Binnenkijker vtwonen 2.jpg

selinesteba.com - binnenkijker vtwonen 3.jpg

selinesteba.com - Binnenkijker vtwonen 4.jpg

selinesteba.com - Binnenkijker vtwonen 5.jpg

selinesteba.com - Binnenkijker vtwonen 1.jpg

WIN WIN WIN (je kunt niet meer meedoen aan deze winactie)

Ook zo'n fan van die basic Scandinavische sfeer? Dan word je vast ook blij van de sieraden van Bjørke, die stralen namelijk precies zo'n gevoel uit. Deze twee armbanden komen uit de nieuwe collectie van Bybjor en kosten € 12,95 per stuk. One size fits all, want de armbandjes zijn verstelbaar. In haar webshop nog veel meer leuke armbanden, oorbellen, kettingen en kindersieraden. 

selinesteba.com - winnen Bybjor edited.jpg

selinesteba.com - winnen bybjor edited2.jpg

selinesteba.com - winnen bybjor edited 3.jpg

Je kunt niet meer meedoen aan deze actie. Er is al contact opgenomen met de winnaars. 


Ik hoor graag wat je ervan vindt

Let op, ik krijg alleen een melding van je reactie als je mij in je bericht tagged met @seline steba.