3 x stylen met een houten kandelaar van Bybjor (+ winnen)

Vorig jaar ging ik namens vtwonen langs in haar prachtige huis in Bussum voor een binnenkijker. En behalve dat ze een heerlijk licht en Scandinavisch interieur heeft (zie ook de blogpost die ik hier al eerder over over schreef), is de goedlachse Bjørke ook harstikke creatief. Via haar bedrijf Bybjor maakt en verkoopt ze de mooiste sieraden en woonaccessoires. Allemaal in die no-nonsense minimalistische stijl waar ik zo van hou. Net als haar handgemaakte kandelaar, gemaakt van natuurlijke materialen en daarom passend in iedere stijl. Ik mocht er eentje weggeven, de winaar vind je hieronder. Laat ik ondertussen zien hoe je deze beauty in 3 totaal verschillende settings kunt combineren.  

1. Zoete pastels 

selinesteba.com - bybjor kandelaar.JPG

Roze, mintgroen en hout: een altijd-goed combinatie die vooral met de lente op komst een welkome aanvulling is op je interieur. De basis is licht en laat de pastelkleuren nog meer spreken. Let ook op de tafel: net als de kandelaar van hout, wat zorgt voor een mooi geheel.

selinesteba.com - bybjor kandelaar.JPG

Tip: om een klein accessoires zoals een kandelaar niet te laten 'verdwijnen' op een groot oppervlak als een tafel kun je er net als ik voor kiezen om het op een dienblad of plankje te zetten. Ik gebruikte dit marmeren plateau. 

2. Stoer zwart 

selinesteba.com - bybjor kandelaar.JPG

Met een donker kaarsje en wat zwarte details krijgt de kandelaar meteen een heel ander uiterlijk. Ik vorm zelf graag groepjes van 3 objecten, zoals hier met de plant en de oude camera. 

selinesteba.com - bybjor kandelaar.JPG

Strakke lijnen komen in alles terug (de lijst, de camera en zelfs de plant) en zorgen voor een stoer tintje.

3. Beautiful naturel

selinesteba.com - bybjor kandelaar.JPG

Mijn favoriet: zachte naturelkleuren, een palet van verschillende wittinten (wat zijn die samen mooi) en wat groen in de vorm van een vetplantje. Wel met vergrijsde bladeren, dat past goed bij deze sobere look. Kijk eens hoe de kleur van de kandelaar ook terugkomt in het kastje, het zit 'm in de details!

selinesteba.com - bybjor kandelaar.JPG

Tip: zet een mooi object nog meer in de kijker door het op een kleine verhoging te zetten. Ik gebruikte hiervoor een stapeltje boeken. Leg ze neer met de kaft naar achteren, zo blijft de sfeer rustig. Oude boeken die je niet meer leest? Je kunt de kaften er ook helemaal afhalen. 

Handgemaakt  

De Kork & Trae Lystestage is geïnspireerd op de oude blaker, maar dan in een nieuw en Scandinavisch jasje. Helemaal handgemaakt van onbehandeld hout, leer en kurk. In plaats van een oog heeft Bjørke een messing ring door het leer geslagen. 
Let wel op dat je een brandende kaars altijd onder toezicht brandt en de kaars op tijd uit doet, het blijft per slot van rekening een houten kandelaar.

WIN WIN WIN (winactie gesloten)

Deze winactie is gesloten.

@anne_marriie jij mag er een mooi plekje voor gaan zoeken in je huis. 

Stuur me even een privéberichtje via Instagram of mail je adres naar info@selinesteba.com, dan zorg ik dat de kandelaar zo snel mogelijk je kant op komt. 

Niet gewonnen, maar wel zo'n fijne kandelaar shoppen? Kijk eens in de inspirerende shop van Bybjor: behalve woonaccessoires verkoopt ze ook de mooiste tassen en sieraden.


Ik hoor graag wat je ervan vindt

Let op, ik krijg alleen een melding van je reactie als je mij in je bericht tagged met @seline steba.