Welkom aan tafel met Muuto

De kerstdagen liggen achter ons, maar dat wil niet zeggen dat we de tafel niet feestelijk meer kunnen dekken. Want hoe leuk is een Oud & Nieuw diner met vrienden? Of een nieuwjaarsbrunch in januari? Verras de gasten met een feestelijk, maar sober gedekte tafel. Lichte kleuren, natuurlijke materialen, een toefje geel en ... kaarslicht. Want of het nu zomer of winter is, het midden op de dag is of de schemer al invalt, kaarsen kunnen wat mij betreft altijd. Daarom is het extra leuk dat ik van fonQ.nl de Grip en de Float kandelaar van het Deense Muuto mocht uitproberen. In zachte tinten, van zware kwaliteit en in een mooie matte uitvoering. Een warm welkom aan tafel!

selinesteba.com - Welkom aan tafel met Muuto.JPG

De kandelaars zijn gemaakt van gegoten aluminium en voelen zwaar aan. Toch prettig als je er lange dinerkaarsen inzet. 

selinesteba.com - Welkom aan tafel met Muuto.JPG

Op een tableau of dienblad maak je van losse items één geheel. De goudkleurige XL-pailletten (uit de hobbywinkel) geven de tafel wat extra glans. Het slingertje op de achtergrond kun je simpel zelf maken door de eerder genoemde pailletten (papieren rondjes kunnen ook) met een dun draadje aan elkaar te rijgen. 

selinesteba.com - Welkom aan tafel met Muuto.JPG

Zowel de lichtgroene als de zandkleurige tint passen goed in een lichte basis en zijn ook onderling met elkaar te combineren. Ik mixte de zachte kleuren van de kandelaars met houten details en een witte ondergrond. 

selinesteba.com - Welkom aan tafel met Muuto.JPG

De Float kandelaar is verkrijgbaar in nog 4 kleuren, de Grip kandelaar is buiten de groene variant in 3 andere tinten te bestellen. 

Muuto? 

Dit Deense merk verrast met fris en eigentijds design. Van net-even-anders woonaccessoires tot speelse meubels en stijlvolle verlichting. Een aanrader als je van de no nonsense Scandinavische sfeer houdt. 


Ik hoor graag wat je ervan vindt

Let op, ik krijg alleen een melding van je reactie als je mij in je bericht tagged met @seline steba.