Waarom iedereen een Fatboy tuinkleed zou moeten hebben

Wat is dat toch? Steeds als ik een blogpost over mijn tuin zit te typen is het slecht weer. Zo ook vandaag: buien, een grijze lucht ... terwijl het op de dag dat ik deze foto's schoot zonovergoten was. Het perfecte weer om buiten te zitten. Heerlijk op mijn loungeset (misschien niet de meest hippe, maar who cares, hij zit heerlijk en is hartstikke praktisch), slippers aan, boekje erbij, veel meer heb ik niet nodig.

selinesteba.com - Fatboy flying carpet Seline Steba.JPG

Zoals ik hier al schreef wordt mijn tuin steeds meer verlengde van de woonkamer. Het begint op spiegelen te lijken: binnen een grote eettafel met bank en stoelen, buiten hetzelfde. Binnen een grote hoekbank met salontafel, dan buiten ook een fijne zit- en loungeplek. Zelfs aan het kinderhoekje, een klein krukje, de nodige sfeerverlichting en een hangmat is gedacht. En wat zou een zomerse buitenwoonkamer zijn zonder vloerkleed? 

selinesteba.com - Fatboy flying carpet Seline Steba.JPG

Dat Fatboy inmiddels veel meer is dan alleen de zitzak, bewijzen ze maar weer met dit superslimme en mooie ontwerp. De Fatboy Flying Carpet (die naam alleen al!) heeft een tof Oosters printje, is gevuld met schuimrubber dus heerlijk zacht en gemaakt van stevig waterafstotend materiaal. Een enkel tapijt is met zijn 180x140 centimeter al niet klein, maar kan met knopen nog groter gemaakt worden door de afzonderlijke kleden aan elkaar te maken. En combineer je meerdere kleuren, dan krijg je een grappig patchwork patroon.

selinesteba.com - Fatboy flying carpet Seline Steba.JPG

fonQ stuurde mij de Flying Carpet in de kleur Casablanca Turquoise op, een mintgroene tint die perfect bij mijn huis én tuin past. De donkere kleur in de print komt mooi overeen met de kleur van de buitenbank, wit zie je overal in mijn tuin terug, een mooie match dus! 

selinesteba.com - Fatboy flying carpet Seline Steba.JPG

Ik vind het net even wat aangekleder staan zo'n kleed in de zithoek. Het maakt één geheel van de de losse elementen, dekt de lelijke tegels af én lopen op blote voeten (wat ik graag doe in de zomer) wordt zo nog fijner. Het vliegend tapijtje is meteen ook de ideale speelmat voor de kids, dubbel handig dus. En denk je nu, wat zonde om zo'n mooi kleed buiten te leggen. Dit tapijt kan natuurlijk ook prima binnen: in de speelkamer, naast het bed, in de hal ... 

selinesteba.com - Fatboy flying carpet Seline Steba.JPG

Naast de fijne turquoise kleur is het buitenkleed er in nog twee kleuren, namelijk groen en paars. Welke kleur past het beste bij jou in de tuin? En heb jij de buitenboel al opgefleurt met een zomers tuinkleed?


Ik hoor graag wat je ervan vindt

Let op, ik krijg alleen een melding van je reactie als je mij in je bericht tagged met @seline steba.