Herfst in mijn slaapkamer met Vandyck beddengoed

De plaids worden dikker, de kleuren warmer en de de materialen rijker ... hoera, het is herfst! En behalve een woonkamer om de komende tijd in te cocoonen, sla ik de slaapkamer dit jaar ook niet over. De besneeuwde boomtoppen op het Vandyck Wintertale overtrek wat ik kreeg van fonQ.nl hebben iets sprookjesachtigs, ze passen bij iedere stijl én zorgen voor een winterse en warme sfeer in mijn slaapkamer. Lees snel verder, bekijk de foto's en oordeel zelf!

selinesteba.com - Seline Steba Vandyck.JPG

Zelf ben ik van de lichte kleuren in de slaapkamer, wit beddengoed is mijn favoriet! Het staat heerlijk fris en laat de ruimte groter lijken. Jammer dat wit vaak zo zomers is, in de herfst en winter heb ik toch wat meer behoefte aan donkere tinten... Het leuke aan dit overtrek: het combineert een warme uitstraling met friswit, twee vliegen in één klap dus.  

selinesteba.com - Seline Steba Vandyck.JPG

Behalve de looks voelt Wintertale ook heerlijk zacht aan, niet geheel onbelangrijk dacht ik zo. Het is gemaakt van 100% katoen met een speciale weving. Behalve zacht, blijf je onder de dekens ook lekker op temperatuur. En fijn: het overtrek heeft een instopstrook over de hele breedte met ingestikte zijkanten waardoor 'ie goed op z'n plek blijft. 

selinesteba.com - Seline Steba Vandyck.JPG

selinesteba.com - Seline Steba Vandyck.JPG

Stylingtip

Wat betreft styling heb ik gekozen voor een basis van zwart en wit, de kleuren uit het overtrek. Met het thema 'bos' wilde ik ook wat doen. Daarom liet ik een vleugje hout, afbeeldingen van (bos)dieren en echt groen (in de vorm van een cactus en bessentak) terugkomen rondom het bed. Deze mix zorgt voor de nodige warmte, maar houdt de basis rustig. 

selinesteba.com - Seline Steba Vandyck.JPG
 

Hebben?

Het Wintertale overtrek is verkrijgbaar in verschillende maten, op mijn bed ligt de afmeting 240x220 cm (lits jumeaux), omdat ik een ruimer overtrek prettig vind. Klik hier als je meteen wilt beginnen met je slaapkamer herfstproof maken! 

Het Vandyck Wintertale overtrek is al vanaf € 49,95 te bestellen via fonQ.nl

Voeren jullie de seizoenen ook door tot in de slaapkamer? Ik hoor graag jullie ultieme tips and tricks


Ik hoor graag wat je ervan vindt

Let op, ik krijg alleen een melding van je reactie als je mij in je bericht tagged met @seline steba.