Mijn eerste 3 illustraties van 2016

De laatste maanden van 2015 stonden voor mij in het teken van afscheid nemen. Afscheid van mijn baan, waar ik 7 jaar lang met veel plezier gewerkt heb, maar ook afscheid van mijn opa, die vlak na de kerst op 93-jarige leeftijd overleed. Tijdens deze drukke, emotionele en vermoeiende weken was het tekenen er een beetje bij ingeschoten. De afgelopen dagen heb ik toch mijn potloden en pennen er weer bijgepakt. Ik laat jullie graag mijn eerste 3 tekeningen van het nieuwe jaar zien.

Tekenen werkt bij mij ontspannend en is een goed alternatief voor de tv, tablet of telefoon. We zouden het allemaal vaker moeten doen (of je nu talent hebt of niet). Hieronder een kijkje tussen mijn tekenpapier, iets wat ik lastig vind, want sommige schetsen zijn nog niet eens af. Toch ben ik benieuwd naar wat jullie vinden, zit er misschien een nieuw kaartontwerp tussen? En hopelijk inspireert het ook een beetje ... om je tekenspullen wat vaker te pakken.

selinesteba.com - Tekening hondje Seline Steba.JPG

Droopy dog (in progress) | potlood en fineliner

selinesteba.com - tekening volwassen hert Seline Steba.JPG

Het zachtaardige hert | potlood en fineliner 

selinesteba.com - Tekening flamingo Seline Steba.JPG

De strenge flamingo | potlood en fineliner 

Welke van deze dieren is jouw favoriet? En zie je één van deze tekeningen graag terug op een kaart? Ik ben benieuwd.


Ghislaine van Delden heeft een reactie geplaatst op 08-01-2016

Oef! Love de flamingo! Mijn dochter is namelijk niet door de ooievaar gebracht, maar door zijn roze collega. Want baby verwekt in Mexico :-) o ja, enne, zou wel een kat van je willen zien...

Seline heeft gereageerd op het bericht van Ghislaine van Delden

Haha, wat leuk om te horen Ghislaine. En een kat is een goeie, daar ga ik voor ;-) leuke uitdaging, dank voor de inspiratie.

Liefs, Seline


Rinske heeft een reactie geplaatst op 07-01-2016

Mooie blogpost. Alle 3 de tekeningen zijn prachtig. Mijn voorkeur heeft het hertje, zo lief en zacht. En tekenen is inderdaad erg ontspannend. Minder beeldscherm meer creativiteit ook mijn motto voor 2016. Groetjes Rinske

Seline heeft gereageerd op het bericht van Rinske

Dank je wel Rinske.
En dat lijkt me een mooi motto voor het nieuwe jaar, ik doe met je mee ;-)

Liefs, Seline


Ik hoor graag wat je ervan vindt

Let op, ik krijg alleen een melding van je reactie als je mij in je bericht tagged met @seline steba.