DIY | Wandbord voor de hal

Na de makeover van onze tv kast hadden we nog steeds wat van dat mooie lichte hout over. Zonde om te laten staan, dus bedacht ik een wandbord voor in de hal en zag ik dat onze bestaande kapstok ook wel een opfrisser kon gebruiken. Mijn lieftallige echtgenoot wilde best weer boormachine, zaag en schroeven voor me uit de schuur halen (ja, hij krijgt er echt lol in). Eindresultaat is een multifunctioneel wandbord met kinderkapstok, opbergmand en handige haken. Een fijne binnenkomer in de hal en goed gelukt al zeg ik het zelf! Wat vinden jullie? 

selinesteba.com - img-9203

Zo kom je de hal binnen. De kapstok rechts op de foto was eigenlijk turquoise, ik vond 'm niet meer zo goed bij ons passen. We hebben de haken eraf gehaald, de kapstok als mal gebruikt en een nieuwe uit het lichte hout gezaagd. Haken er weer op en klaar! Het vormt nu een mooi geheel met het bord. 

selinesteba.com - img-9206

Het mandje kocht ik bij Sissy-Boy Homeland. Omdat 'ie helemaal recht is, kun je 'm prima ophangen. Oorspronkelijk kocht ik 'm voor tijdschriften onder de salontafel, jammer genoeg was 'ie net een centimeter te hoog. Maar eigenlijk vind ik 'm zo veel leuker! 

selinesteba.com - img-9204

De knoophangers geven het bord een speels tintje. En zijn zijn ook nog helemaal in mijn kleuren: pastel en grijs ... ik had ze nog liggen en ze steeds niet opgehangen, omdat ik er de perfecte plek nog niet voor had gevonden. Nu dus wel ;-) 

selinesteba.com - img-9207

Het kinderkapstokje kocht ik jaren terug bij Basic Label. Een simpel ontwerp, maar nog steeds favoriet. Op de perfecte hoogte voor onze kids, ze vinden het (nu nog) leuk hun eigen jasjes op te kunnen hangen. 

selinesteba.com - img-9208

Op het bord nog genoeg plek voor dierbare foto's of mooie kaarten. Hier een foto van mij en m'n lief tijdens de bruiloft 3,5 jaar geleden. 

selinesteba.com - img-9205
 


Ik hoor graag wat je ervan vindt

Let op, ik krijg alleen een melding van je reactie als je mij in je bericht tagged met @seline steba.