De leukste oud & nieuw versier ideeën

Terwijl ik deze blogpost schrijf staat op de achtergrond het tv-programma De Nationale 2014 Test aan. Het afgelopen jaar trekt in sneltreinvaart aan me voorbij. Kleine feitjes die ik alweer vergeten was, maar ook grote gebeurtenissen die we ons met z'n allen altijd zullen blijven herinneren. Ook mijn blog zag in 2014 het licht. Alweer bijna een jaar geleden en ik deel mijn ideeën en inspiratie nog steeds met evenveel plezier, mede door jullie lieve volgers en de fijne reacties die jullie achterlaten. Woensdagavond sluiten we 2014 af, met deze 6 simpele versier- en decoreerideeën in goud kom je goed beslagen ten ijs. Voor nu alvast een hele fijne jaarwisseling! En ik hoop jullie ook in 2015 weer hier te mogen begroeten. 

selinesteba.com - collage-2014-12-29-1

Ballonnenwand boven de feesttafel

selinesteba.com - party-tafel

Een simpel idee: plak gouden en zilveren ballonnen met dubbelzijdig tape op de wand. Blaas voor een speels effect de ballonnen in verschillende maten op (bron: Brit+Co). 

Kaarsje versieren met gouden punaises 

selinesteba.com - kaarsen-1

Zo makkelijk kan het zijn: prik een randje van gouden punaises in een witte kaars voor een feestelijk effect (bron: Spark & Chemistry). 

Champagnefless gedipt in goudglitter  

selinesteba.com - glitter-flessen

Een beetje lijm en gouden glitters is alles wat je nodig hebt voor dit idee. Het leukste effect krijg je door de glitters zo aan te brengen dat je het glas van de fles niet meer ziet. Lees hier hoe je te werk gaat. 

Feestje in een ballon  

selinesteba.com - ballon-1

Vul een transparante ballon voor je 'm opblaast met gouden confetti en knoop er wat extra kant en lintjes aan. Voor een feestlijke confettiregen prik je 'm om middernacht natuurlijk lek! (Bron: The 36th Avenue). 

Sterrenconfetti 

selinesteba.com - sterren-handen

Misschien heb je nog wat over van de kerstdagen: gouden (of zilveren) sterrenconfetti. Leuk om een handjevol over de gedekte feesttafel heen te strooien of de lucht in te blazen om middernacht (Bron: The 36th Avenue). 

Gouden laagje   

selinesteba.com - maison-jar

Nu vind ik zo'n pot al een grappige manier om drinken in te serveren, maar met een gouden verflaagje is 'ie nog veel leuker! Helemaal af met een zwartwit gestreept rietje (Bron: Glitter Guide).  


Ik hoor graag wat je ervan vindt

Let op, ik krijg alleen een melding van je reactie als je mij in je bericht tagged met @seline steba.