Zomerse kussens van Roomblush (de winnaars)

Kussens, je kunt er niet genoeg van hebben (goh, dit zinnetje heb ik hier al opvallend vaak opgeschreven, elke keer met een ander lijdend voorwerp, dat dan weer wel). Wat betreft kleuren ga ik mee met de seizoenen: aardetinten voor de herfst en winter, zachte pastellen in de lente en zomer. Met kussens geef je snel en gemakkelijk een ander gevoel aan je interieur, je kunt er heerlijk mee afwisselen en wanneer je kiest voor een duidelijk kleurenpalet sla je de plank eigenlijk nooit mis. Ik mocht twee kussens van het prachtige merk Roomblush proberen. In de snoepjeszachte kleuren mint, marsala en copperblush (dé trendkleur van 2016) echte blikvangers in mijn huis. Ik mocht van ieder kussen een exemplaar weggeven, de winnaars zijn inmiddels bekend en staan onderaan deze post. 

selinesteba.com - win roomblush kussens.JPG

selinesteba.com - win roomblush kussens.JPG

selinesteba.com - win roomblush kussens.JPG

selinesteba.com - win roomblush kussens.JPG

selinesteba.com - win roomblush kussens.JPG

selinesteba.com - win roomblush kussens.JPG

GEFELICITEERD!

Van Roomblush mocht ik van elk kussen een exemplaar weggeven. Dat lieten jullie je niet twee keer zeggen: wat een leuke reacties kregen we op deze winactie. Inmiddels zijn er uit al die berichten via mijn blog, Facebook en Instagram met een 'Random Number Generator' 2 winnaars uitgekomen, gefeliciteerd:

- Esther Mathijssen, jij wint kussen Arrow Marsala

- Anne Marije Baars (@wonenaandemadelief), jij wint kussen Fluff copperblush 

Sturen jullie mij een mailtje via info@selinesteba.com met hierin jullie adres? Dan zorg ik dat de kussens zo snel mogelijk jullie kant op komen. Dank je wel voor de grote interesse. En Roomblush bedankt voor het mogelijk maken van deze winactie ;-) 

Niet gewonnen, maar wel zo'n kussen?

Neem dan snel een kijkje op de inspirerende site van Roomblush! Behalve kussens kun je er ook terecht voor het allerleukste behang, tapijten, opbergmanden en een geweldige kids-collectie. Allemaal in heerlijke pastel kleurtjes en voorzien van prachtige grafische prints. Instant happy makers dus. 


Ik hoor graag wat je ervan vindt

Let op, ik krijg alleen een melding van je reactie als je mij in je bericht tagged met @seline steba.