WIN een Bloomon workshop met tips van een stylist

Van het begin af aan heb ik Bloomon gesupport hier op mijn blog: een bloemenabonnement, hoe leuk is dat! Ik ben fan van het eerste uur en vind het tof om te zien dat ze echt een goed concept neergezet hebben. Alles klopt, van de verpakking (zo mooi) tot de bloemen (tsja...) tot het aanvullende blog, de begeleidende kaartjes, de mogelijkheid om een passende vaas te bestellen ... het zit echt goed in elkaar. En de bloemen? Die blijven steevast twee weken staan (al pluk ik er tussendoor wel wat bruine of slap hangende exemplaren tussenuit). 

Leer de kneepjes van het vak

Zo'n boeket wordt natuurlijk keurig gestyled afgeleverd, ze kunnen zo op de vaas. Maar ben je net als ik nogal van het veranderen en deel je zo'n bos bloemen na verloop van tijd graag op, dan is het nog best lastig schikken ... bloemen zijn niet hetzelfde als woonaccessoires merk ik. Ze leiden een eigen leven en doen dus niet altijd wat ik wil. Hoe cool is het om nou juist die fijne kneepjes van het bloemschikvak te leren van een professional? Ik dacht: leuk! Daarom maak hier kans op een Bloomon workshop in de Bijenkorf Rotterdam voor aanstaande zondag. Je krijgt de tips en tricks van een Bloomon stylist, gaat hiermee zelf aan de slag én neemt na afloop je zelf gestylede boeket lekker mee naar huis. 

selinesteba.com - Win een bloomon workshop via Seline Steba.JPG

WIN WIN WIN (deze winactie is gesloten)

Ben je beschikbaar komende zondag 9 oktober? En heb je wel zin in een cursusje bloemschikken? Het enige wat je hoeft te doen is je gegevens invullen via onderstaande link en even aangeven welke tijd jou het beste uitkomt. Wie weet win jij wel één van die toegangskaarten t.w.v. € 20,-! (helaas, je kunt niet meer mee doen aan deze actie)

De winnaars zijn inmiddels op de hoogte gebracht door Bloomon. Veel plezier zondag!


Ik hoor graag wat je ervan vindt

Let op, ik krijg alleen een melding van je reactie als je mij in je bericht tagged met @seline steba.