Rondje door mijn huis | De slaapkamer

Op Instagram was ik de hashtag #rondjedoormijnhuis al een tijdje geleden begonnen, en vanaf vandaag ook op mijn blog! Iedere maand licht ik met foto's een ruimte in mijn huis uit, een mini-binnenkijker dus. Ik trap af met de slaapkamer ... veel plezier! 

selinesteba.com - Ikea kast in de slaapkamer - Seline Steba

Dit is de enige wand in de slaapkamer die ik een kleurtje gegeven heb. Hij was okergeel, tijdens mijn zwangerschap was ik daar ineens enorm op uitgekeken en zocht ik naar een rustiger alternatief. Het werd de kleur Klei van Histor. Het combineert mooi met natuurlijke tinten en wit, maar ook met zachtroze en aquablauw, zoals hier. 

selinesteba.com - Slaapkamer - Seline Steba

Net als in de rest van mijn huis, ook boven het bed een plankje. Hout en een toefje blauw doen het goed in een verder witte basis. Ook mijn beddengoed is vaak wit of heel lichtgrijs van kleur. Op de één of andere manier lijkt het dan net even wat frisser en schoner!

selinesteba.com - Bankje in de slaapkamer - Seline Steba

Tegen de wand aan het voeteneinde staat een twee meter lange bank van Timzowood Living. Lekker veel plek om op te stylen en nog steeds genoeg ruimte om erlangs te kunnen lopen. De poster is van Fine Little Day en heet Friends of Violet, de ster schroefde ik zelf in elkaar met losse houten latjes. Het lampje is van Zenza, omdat we geen plafondverlichting hebben wikkelde ik 'm om een houten boekensteun et voila: een wandlampje was geboren! 

selinesteba.com - Decoratie - Seline Steba

Ik ben gek op hertenkopjes, dit is een stalen steenbokje van Basic Label. Ik vind dat ' ie goed uitkomt op de klei-kleurige wand. Eromheen afbeeldingen die mij inspireren. De pastelroze kaart is van Yesiwood, de tekst is een kaart die ik cadeau kreeg van mijn collega' s nadat ik was bevallen van mijn jongste dochter.

selinesteba.com - Zuiver ladder naast het bed - Seline Steba

Op de laatste foto, meteen ook mijn laatste aanwinst: de witte Zuiver ladder heeft een mooi plekje naast mijn bed gekregen. Erop een lijstje met vlinderprint. Ook leuk om er een honeycomb, pompom of lichtslinger aan op te hangen. Of wat te denken van een boek? Zo weet je altijd waar je gebleven bent.  


Ik hoor graag wat je ervan vindt

Let op, ik krijg alleen een melding van je reactie als je mij in je bericht tagged met @seline steba.