Heerlijk, een andere kleur op de muur!

Het is gelukt, dit weekend gaf ik de wand achter de bank eindelijk een nieuwe kleur! De inmiddels beroemde grijsgroene tint 'Earlydew' van Flexa maakte plaats voor de romige, lichte kleur 'Loom' van Histor. En hoewel ik meestal precies weet wat ik wel én vooral niet wil in huis, vond ik het toch heel lastig een goede vervanger te vinden.

Vergeten hoe de muur er voorheen uitzag? Fris je geheugen op met deze post.

selinesteba.com - img-0170

Ik begon rustig aan, een week geleden verfde ik de eucalyptusgroene lambrisering in de hal al over ... Dat pakte goed uit! Na er een paar keer langs gelopen te zijn wist ik het zeker: aan deze nieuwe kleur zou ik prima kunnen wennen! 

selinesteba.com - img-0322

En wat het leuke is van deze tint: hij is geen uur hetzelfde! De woonkamer ligt op de zuidkant, bij het ochtendlicht zie ik een warme zandnuance, hoe meer zon, hoe warmer de kleur. Gaat de zon langzaam onder, dan wordt de muur zachtroze en valt de schemer echt in dan zie ik een zweempje lila, net een toverbal! 

selinesteba.com - img-0320

selinesteba.com - img-0321

Ik moet nog een klein beetje wennen aan al dat licht - de vorige kleur was toch een stuk donkerder en aanweziger - maar ik merk dat het langzaam aan gewoon wordt. Daarbij zijn ook man en oudste dochter erg te spreken over de verandering ("Kijk mam, ik zie ook een beetje roze op de muur!"). Rest mijn nog de vraag: wat vinden jullie?


Ik hoor graag wat je ervan vindt

Let op, ik krijg alleen een melding van je reactie als je mij in je bericht tagged met @seline steba.